Лого ДУМА
ДУМИ МНОГО ДУМА Е ЕДНА

19 Октомври 2018 | Петък
 
вход регистрирай се

Живот

Шоу събира звезди от 80-те и 90-те Легендарният

DJ BoBo идва у нас за голям концерт с хитове в столичната зала "Арена Армеец"

Дума

9. Февруари 2018 , брой: 28   247   0
Снимка


Любими изпълнители от 80-те и 90-те отново ще се съберат за голямо шоу в столичната зала "Арена Армеец". Събитието ще се състои на 10 ноември.
Когато се говори за музиката от 90-те години, едно име стои винаги над всички останали - DJ BoBo. Роден като Рене Бауман, швейцарецът навлиза постепенно на музикалната сцена в края на 80-те години и началото на 90-те, като големия си удар прави през ноември 1992 г. със "Somebody Dance with Me". Следват няколко шеметни месеца, през които Бауман издава първите си два албума "Dance with Me" и "There is a Party", които стигат до номер 1 в Швейцария и Швеция и до номер 5 в Германия. Със следващите си няколко проекта DJ BoBo трайно се настанява в музикалните класации на почти всички европейски държави, а до момента е продал над 14 млн. копия от издадените 12 студийни албума и няколко компилации.
Гостуването на DJ BoBo ще бъде по повод 13-ия рожден ден на Радио Energy - радиостанция номер 1 за любимата музика от 90-те до днес, и второто издание на "Hits Only", което през 2017 г. доведе у нас Саманта Фокс, Сандра и Си Си Кеч.
Последния си албум Рене Бауман издава през 2016 г. и го кръщава "Mystorial". Така е озаглавено и шоуто, с което DJ BoBo ще зарадва феновете си на 10 ноември в "Арена Армеец". Грандиозното представление, което стои зад името "Mystorial", е създадено по случай 25-годишнината на сцена на DJ BoBo, а вестник "Build" го определя с една дума - "феноменално", и добавя: "DJ BоBo се преоткрива с всеки нов проект."
Освен грандиозното шоу на артиста, публиката ще види на сцената и други популярни имена от 80-те и 90-те, които ще бъдат обявявани постепенно.
Събитието се организира от "Keen Acts" и Радио Energy, a билетите на цени от 45 до 70 лв. вече се продават в мрежата на Ивентим, касите на НДК и "Български пощи", както и онлайн.

Рене Бауман ще зарадва феновете си у нас с грандиозното представление "Mystorial"

 

 

Апис
Всички права запазени "ДУМА"