Лого ДУМА
ДУМИ МНОГО ДУМА Е ЕДНА

21 Септември 2018 | Петък
 
вход регистрирай се

Няколко думи

Новото Гестапо

Юлия Кулинска

9. Февруари 2018 , брой: 28   2056   0Пещерният антикомунизъм се завърна! Заедно с него и мракобесието. През последните месеци политическите ренегати от ГЕРБ, отплащащи се за меките депутатски и властови кресла, заразмятаха плашилото на комунизма. А заедно с това ни върнаха в позабравените години на репресиите, натиска и страха...Вчера от БСП алармираха за безпрецедентно ровене на прокуратурата в книжата и делата й. Кой кой е, къде е бил, член на коя партия е. Защо, къде, кога, с кой... Който не е с нас, против нас! Познато, нали?
Помнещите знаят, че по време на Третия райх имаше една криминална и политическа полицейска служба в Германия, чиито правомощия бяха ограничени единствено по отношение на представители на властимащите...Дали пък не се възражда ново Гестапо, а? Защото работа на прокуратурата и на МВР е да се захванат с престъпниците, с убийците, с корупцията, а не с осветяване на партийни членове и с бъркане с мръсни ръце в житейските им съдби. За да пуснат върху тях държавната гилотина и да ги изнудват, смачкат, уволнят, съсипят.  
Властта е най-страшната дрога. ГЕРБ се оядоха с власт. И си повярваха, че за тях закони няма и че всичко им е позволено. И май забравиха, че волът, като рие, калта пада на гърба му...

 

 

 

Апис
Всички права запазени "ДУМА"