Лого ДУМА
ДУМИ МНОГО ДУМА Е ЕДНА

19 Август 2018 | Неделя
 
вход регистрирай се

Живот

Тимати събира елитна публика в столицата

Дума

14. Февруари 2018 , брой: 31   324   0Броени дни остават до концерта на Тимати в София, на който арендби звездата ще събере руския и българския елит. Рапърът ще представи за първи път пред родната публика всичките си големи хитове, покорили музикалните класации в Русия. В уникален 90-минутен лайв изпълнителят ще зарадва присъстващите с парчета като "Где ты, где я", "Ключи от рая", "Поколение" и мн.др.
Концертът на Тимати ще започне на 16 февруари, петък, точно в 20 ч., а вратите на зала "Универсиада" ще бъдат отворени 60 минути по-рано. На разположение на гостите на шоуто ще има гардероб, който може да се ползва безплатно. Залата не предоставя паркинг за публиката, затова организаторите съветват посетителите да се възползват от свободните места "Зелена зона" на бул. "Шипченски проход". Билети за концерта се продават в мрежата на Eventim на цени от 45 до 110 лв., като ще може да се купят и на място в деня на събитието на входа на залата.
Забранено ще е влизането с храни и напитки, професионални видеокамери и фотоапарати, аудио записващи устройства, оръжие, всякакви остри и опасни предмети като ножове, чадъри и т.н., стъклени бутилки, преносимо лазерно оборудване. Лица под 18-годишна възраст ще бъдат допускани само с пълнолетен придружител и попълнени от него два броя декларации. Мерките са съобразени със законодателните разпоредби в България, уточниха от екипа на организатора на събитието "Moko Solution".

Тимати feat. Егор Крид - Где ты, где я:
https://www.youtube.com/watch?v=n70xejQ4tXs

 

 

Апис
Всички права запазени "ДУМА"