28 Март 2024четвъртък17:25 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Тимати събира елитна публика в столицата

/ брой: 31

автор:Дума

visibility 33

Броени дни остават до концерта на Тимати в София, на който арендби звездата ще събере руския и българския елит. Рапърът ще представи за първи път пред родната публика всичките си големи хитове, покорили музикалните класации в Русия. В уникален 90-минутен лайв изпълнителят ще зарадва присъстващите с парчета като "Где ты, где я", "Ключи от рая", "Поколение" и мн.др.
Концертът на Тимати ще започне на 16 февруари, петък, точно в 20 ч., а вратите на зала "Универсиада" ще бъдат отворени 60 минути по-рано. На разположение на гостите на шоуто ще има гардероб, който може да се ползва безплатно. Залата не предоставя паркинг за публиката, затова организаторите съветват посетителите да се възползват от свободните места "Зелена зона" на бул. "Шипченски проход". Билети за концерта се продават в мрежата на Eventim на цени от 45 до 110 лв., като ще може да се купят и на място в деня на събитието на входа на залата.
Забранено ще е влизането с храни и напитки, професионални видеокамери и фотоапарати, аудио записващи устройства, оръжие, всякакви остри и опасни предмети като ножове, чадъри и т.н., стъклени бутилки, преносимо лазерно оборудване. Лица под 18-годишна възраст ще бъдат допускани само с пълнолетен придружител и попълнени от него два броя декларации. Мерките са съобразени със законодателните разпоредби в България, уточниха от екипа на организатора на събитието "Moko Solution".



Тимати feat. Егор Крид - Где ты, где я:
https://www.youtube.com/watch?v=n70xejQ4tXs

Без паспортна проверка за пътуващи от и за шенгенски държави

автор:Дума

visibility 224

/ брой: 59

Светофарите с различни сигнали за посоките

автор:Дума

visibility 231

/ брой: 59

Върнаха 48 млн. лв. от аванса за правителствения комплекс

автор:Дума

visibility 214

/ брой: 59

Протест в Унгария срещу корупцията

автор:Дума

visibility 242

/ брой: 59

Педро Санчес против независимост на Каталуня

автор:Дума

visibility 186

/ брой: 59

Израел ликвидирал командир №3 на Хамас

автор:Дума

visibility 218

/ брой: 59

Накратко

автор:Дума

visibility 167

/ брой: 59

Рецепта за катастрофа

автор:Дума

visibility 243

/ брой: 59

Пътят надолу*

автор:Валерия Велева

visibility 194

/ брой: 59

Цялата соросоидна сган - вън!

visibility 218

/ брой: 59

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ