Лого ДУМА
ДУМИ МНОГО ДУМА Е ЕДНА

24 Септември 2018 | Понеделник
 
вход регистрирай се

Живот

Силви Вартан пее за Джони Холидей

Иконата на френската музика ще се върне за последен път в страната ни, за да се сбогува с любимата си публика в рамките на цели два концерта

Дума

14. Февруари 2018 , брой: 31   593   0Mалко преди да дойде в България (на 19 и 21 април) и няколко месеца след смъртта на рок звездата Джони Холидей, Силви Вартан ще изнесе в легендарната зала "Le Grand Rex" във Франция специален концерт, посветен на бившия си съпруг и техните незабравими години заедно. Това ще бъде първото събитие от прощалното турне на звездата, озаглавено "Forever Sylvie".
"След 15 години спокойно мога да кажа, че истинската любов никога не умира. Някои хора успяват бързо да се възстановят и да приемат загубата на любим човек, но аз не съм от тях. Ще бъде трудно", разкри Вартан.
През март иконата на 60-те ще се върне назад във времето на свободния дух и ще потопи феновете си в няколкочасово носталгично шоу за творчеството на мъжа, съживил рокендрол музиката във Франция. Във фейсбук Силви Вартан също сподели нетърпението си да излезе на сцената в "Le Grand Rex" за първи път и най-накрая да осъществи детската си мечта.
Следващата й спирка ще бъде родната и скъпа на сърцето България, която Вартан напуска още като малко момиче. Концертът в страната, който изнася през 90-те, е едно от най-разтърсващите преживявания в пъстрата й кариера. Ето защо иконата на френската музика ще се върне за последен път у нас, за да се сбогува с любимата си публика в рамките на цели два концерта. Първият е във Варна на 19 април - в Двореца на културата и спорта, вторият е на 21 април в София - в зала 1 на НДК.
Билетите са в продажба в мрежата на Eventim, бензиностанциите OMV, касите на НДК и ДКС във Варна на цени от 50 до 120 лв.Звездата ще посвети на бившия си съпруг първия концерт от прощалното й турне

 

 

Апис
Всички права запазени "ДУМА"