Лого ДУМА
ДУМИ МНОГО ДУМА Е ЕДНА

22 Август 2018 | Сряда
 
вход регистрирай се

Няколко думи

Тъпо спокойствие

Павлета Давидова

14. Февруари 2018 , брой: 31   457   0Няма по-спокойна държава от България, няма такова спокойно място, изцепи се вътрешният министър Валентин Радев. Ще посмее ли да го каже на поредната майка, загубила чедото си заради недобросъвестен шофьор? На родителите, които се чудят от какво още да се откажат, за да купят дрехи и учебници? На близките на болните, които не знаят какво ново ще хрумне на управляващите, че да обрече още повече и без това страдащите им близки? А на бабата на село, която спи с нож под възглавницата в очакване на поредния набег от малолетен с десетки криминални регистрации? Или пък на роднините на разстреляния данъчен? На близките, очакващи съдебно възмездие с десетилетия...
Тези, които минавали нелегално границата, били допускани умишлено, признава Радев. Уж така щели да разбият целия канал. Най-доброто било, че ги връщали. Така де, нека пробват пак. Или поне да се научат на кого колко да платят, че да стигнат накъдето са тръгнали.
Тъпо и нагло е спокойствието на МВР министъра. Нека продължава в същия дух! Току-виж на хората наистина им писне да ги правят на маймуни и покажат на управниците, че спокойното им нищоправене е ден до пладне. До пладнето след избори.

 

 

Апис
Всички права запазени "ДУМА"