25 Април 2024четвъртък13:07 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Хванаха руснак с мелдоний

/ брой: 34

автор:Дума

visibility 40

Руският състезател по кърлинг Александър Крушелницки е хванат с мелдоний на Олимпиадата. Той е дал пробата след турнира на смесени двойки, където със съпругата си Анастасия Бризгалова заслужиха бронзови отличия. Крушелницки веднага е бил привикан да дава обяснения пред представители на WADA в ПьонгЧанг. "Не съм запознат с това", отсече руснакът преди явяването му пред допинг ченгетата. Председателят на Руската федерация по кърлинг Дмитрий Свишчев също заяви, че няма официална информация за положителна проба. "За момента това са само слухове. Преди да кажа каквото и да било, трябва да имам пред себе си нещо официално. Засега няма потвърждение", каза Свишчев. Международният олимпийски комитет (МОК) обаче уведоми официално руската делегация, че са открити следи от допинг в проба на спортист, без да му назовава името и пола му.
"Александър спря приема на мелдоний още през 2016 г., когато го забраниха. Впоследствие той е подлаган на допинг контрол на световните през 2016 и 2017 г. и всичко беше наред. Надявам се, че това е някаква грешка", каза личният треньор на Крушелницки Дмитрий Мелников.

Обществените поръчки над 5 млн. лв. под специален надзор

автор:Дума

visibility 195

/ брой: 79

Забраняват рекламата на хазарт в медиите

автор:Дума

visibility 207

/ брой: 79

Безплатни винетки за електромобилите на инвалидите

автор:Дума

visibility 234

/ брой: 79

Жилищните кредити с нови рекорди

автор:Дума

visibility 210

/ брой: 79

Северна Македония гласува за президент

автор:Дума

visibility 182

/ брой: 79

ЕП прие закон за защита на жените

автор:Дума

visibility 205

/ брой: 79

Хиляди деца в Румъния оставени на бабите

автор:Дума

visibility 201

/ брой: 79

Накратко

автор:Дума

visibility 167

/ брой: 79

Политически кукувици

автор:Александър Симов

visibility 192

/ брой: 79

Договорът с „Боташ“ е национално предателство

visibility 187

/ брой: 79

Как Йончева забрави "Ало, Банов"

автор:Дума

visibility 186

/ брой: 79

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ