23 Април 2024вторник21:55 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Михайлов обяви 80 млн. лв. бюджет за четвъртия му мандат

/ брой: 34

автор:Марин Милашки

visibility 434

Боби Михайлов обяви, че бюджетът на БФС ще е около 80 млн. лв. за четвъртия му пореден мандат начело на централата. Сумата беше гласувана на изборния конгрес, на който бившият вратар без проблеми бе преизбран. Той получи 463 гласа, за Любо Пенев вота си дадоха 36 делегати, а за Ивайло Дражев 5. 
"Вотът сочи, че нямаме алтернатива. Ще се насочим към това, което трябва да се направи. Изхабих най-много нерви на този конгрес. Видяхме всички циркове. Накрая се стига до такъв резултат. Иначе със сигурност първата ми победа бе най-трудна. Уважавам всички мои колеги, надявам се това да е победа за футбола", обяви Михайлов. В новия Изпълком място не намериха Гриша Ганчев и Наско Сираков, но пък влезе шефът на Левски Спас Русев и бившият президент на БФС и ПФЛ Валентин Михов.
Конгресът бе изключително напрегнат и отначало Пенев и Дражев не бяха допуснати, след което влязоха в залата, за да обявят, че се отказват. Основната причина е, че всичко било уредено в полза на Боби. В навечерието на избора стана ясно, че редица от делегатите били заплашени да гласуват за Михайлов и като доказателство е трябвало да върнат другите две бюлетини с имената на Пенев и Дражев. От БФС отказаха да сменят бюлетината с интегрална, на която да фигурират имената и на тримата кандидати.
 

Великденската трапеза поскъпва

автор:Дума

visibility 319

/ брой: 77

Рязкото застудяване удари реколтата от череши

автор:Дума

visibility 348

/ брой: 77

Когато ни свърши руския петрол, бензинът поскъпва

автор:Дума

visibility 328

/ брой: 77

България в еврозоната - по-реалистично е през 2026 г.

автор:Дума

visibility 294

/ брой: 77

Извращения

автор:Александър Симов

visibility 333

/ брой: 77

Диверсификация

автор:Мая Йовановска

visibility 310

/ брой: 77

За 10-те постижения след Десети

visibility 303

/ брой: 77

НА ВТОРО ЧЕТЕНЕ И ГЛЕДАНЕ

автор:Лозан Такев

visibility 332

/ брой: 77

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ