26 Април 2024петък07:17 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Шеф Виктор Ангелов е Господ в кухнята

Кулинарното състезание "Hell`s Kitchen" ще покаже невиждани страни в изкуството за приготвяне на храна

/ брой: 35

автор:Альона Нейкова

visibility 992

Шеф Виктор Ангелов се държи като Господ в най-голямото състезание за професионални готвачи, което зрителите на Нова тв ще гледат от 27 февруари в 21,00 ч. Прочутият кулинар вече 25 години се стреми да създава шедьоври в кухнята, затова еднолично ще взема всички важни решения в "Hell`s Kitchen" ("Кухнята на ада"). Самият той твърди, че за 30 сек. се е съгласил да стане лице на българското издание на формата. Предаването ще се излъчва във вторник, сряда и четвъртък, всяка седмица ще отпада по един от 18-те участници (9 жени и 9 мъже), докато не остане само победителят.
"Всички ще се състезават в реален действащ ресторант и ще мерят не само готварските си умения, но и силата на характерите, ще показват дали имат качествата да се справят с предизвикателствата", уточни програмният директор на Нова тв Антоний Мангов. И добави: "Hell`s Kitchen" се гледа в над 15 страни по света, а в САЩ върви неговия 17-и сезон. В България риалитито няма да е копи-пейст на оригиналния формат. Ще е с различна структура, като се запази духът на предаването."
"Голямата награда е договор в ресторанта на Виктор Ангелов и 100 хил. лв.", потвърди продуцентът Нико Тупарев от "Олд скул". Според него "Hell`s Kitchen" не е готварско шоу, а разкрива какво всъщност се случва в кухнята, защото малцина са наясно с този аспект от структурата на заведенията. За формата са кандидатствали много хора, които са работили в чужбина или все още търсят професионална реализация извън границите на България. Всички участници смятат, че са много добри в това, което правят, но предаването ще покаже дали тяхното самочувствие има реално покритие и ще успеят ли адекватно да отговорят на тежките кулинарни изпитания.
Ситуациите, които зрителите ще видят в "Hell`s Kitchen", са едно към едно с реалността в истински ресторант, призна шеф Ангелов. Въпреки че се държи като диктатор, той все пак дава възможност на подчинените си да изберат: дали да им крещи или да ги глобява. "Всички искат в края на месеца да си вземат цялата заплата", не криe кулинарят. Убеден е, че гостите му имат свещеното право да се съобразяват с неговите правила. Категоричен е, че сред мъжете има по-известни готвачи, но не казва, че са по-добри от жените. "Нека видим кой колко е склонен да се раздаде в кухнята на формата", сподели още лицето на новото състезание, което ще покаже невиждани страни в изкуството за сътворяване на храна.

Прочутият готвач вече четвърт век се стреми да създава от храната шедьоври
Снимка NOVA

Обществените поръчки над 5 млн. лв. под специален надзор

автор:Дума

visibility 306

/ брой: 79

Забраняват рекламата на хазарт в медиите

автор:Дума

visibility 333

/ брой: 79

Безплатни винетки за електромобилите на инвалидите

автор:Дума

visibility 384

/ брой: 79

Жилищните кредити с нови рекорди

автор:Дума

visibility 316

/ брой: 79

Северна Македония гласува за президент

автор:Дума

visibility 299

/ брой: 79

ЕП прие закон за защита на жените

автор:Дума

visibility 347

/ брой: 79

Хиляди деца в Румъния оставени на бабите

автор:Дума

visibility 346

/ брой: 79

Накратко

автор:Дума

visibility 255

/ брой: 79

Политически кукувици

автор:Александър Симов

visibility 393

/ брой: 79

Договорът с „Боташ“ е национално предателство

visibility 324

/ брой: 79

Как Йончева забрави "Ало, Банов"

автор:Дума

visibility 339

/ брой: 79

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ