Лого ДУМА
ДУМИ МНОГО ДУМА Е ЕДНА

22 Септември 2018 | Събота
 
вход регистрирай се

Живот

Четвърто поколение готви неочакваното

Самородни таланти с опит и истории от цял свят влизат в кулинарната надпревара MasterChef

Альона Нейкова

23. Февруари 2018 , брой: 38   416   0Най-добрите хоби-готвачи четвърто поколение ще сътворяват неочакваното в кухнята от новия сезон на MasterChef. Кулинарното риалити ще се излъчва от 26 февруари, всеки понеделник и вторник, в 21,00 ч. по bTV.
Сред претендентите за голямата награда - общо 21 самородни таланти, са преподавател по народни танци, бивш военен и участник в множество мисии, геолог, готвил за нашите учени в Антарктида, екзотична маникюристка, както и дама, открила любовта към храната след тежка трансплантация. В оспорваната конкуренция ще се включат още 30-годишен юрист с впечатляваща физика и бизнес за "много пари", съпруга на милионер, обиколила света и владееща 3 езика, пожарникар от Бургас с вкус към японска кухня, най-голямата сестра в семейство с 6 деца и други силни характери с афинитет към готвенето и стремеж към победа. Само един от тях ще заслужи титлата "MasterChef", сумата от 100 000 лв., като към всичко това се добавя и курс в най-престижната кулинарна академия Le Cordon Bleu в Лондон.
Към виртуозните готвачи - шеф Андре Токев и Петър Михалчев, се присъединява успешният ресторантьор и специалист по италианска кухня Лео Бианки, благодарение на когото шоуто ще е по-забавно на вкус и ще бъде подправено с щипка чуждестранен усет. Журито е подготвило за участниците интересни задачи, придружени от хлъзгав лед, безброй тръни и много капани.
"MasterChef България е емблематично предаване, което промени отношението на зрителите към качествената и здравословна кухня. Горди сме, че вдъхновяваме и останалите да развиват този телевизионен жанр. Четвъртият сезон е по-динамичен, с повече страст и емоция от всичко, което сме видели досега", коментира Маргарита Александрова, директор "Програма" на bTV Media Group.Лео Бианки става част от журито с шеф Андре Токев и Петър Михалчев
Снимка BTV

 

 

Апис
Всички права запазени "ДУМА"