Лого ДУМА
ДУМИ МНОГО ДУМА Е ЕДНА

22 Септември 2018 | Събота
 
вход регистрирай се

Няколко думи

Талантливи свише

Ина Михайлова

23. Февруари 2018 , брой: 38   1995   0На Световния икономически форум в Давос ни поставили на едно от последните места по работа с талантливи кадри (стр. 6). Моля настоящото да бъде опровергано свише. И държавата, и бизнесът тук работят с най-талантливото.
Кой се осмелява да твърди, че да си физкултурник като Цветан Цветанов с шест апартамента е бездарие? Кой подценява способностите на генерал като Бойко Борисов да раздава пари всеки ден? Кой се съмнява в умението на Делян Добрев да разпределя кумове и ортаци на различни постове? Кой поставя под въпрос прозренията на титана на правната мисъл Данаил Кирилов? Кой роптае срещу способностите на Делян Пеевски да разгръща бизнес извън времето и пространството?
Кой си позволява да се усъмни, че не работим добре с талантливите, след като сме първи в Европа по лично облагодетелстване? Само могат да ни завиждат онези има-няма 200 хиляди от Вануату, с които делим лидерството по корупция (стр. 2). Дар Божи е, че сме овладели облажването до съвършенство. Талант е това, драги мои! Свише.
В Давос има да вземат. У нас и държавата, и бизнесът работят с талантите скришом. Затова в чужбина не оценяват постигнатото и ни завиждат за усещането. Ех, гадове!

 

 

 

Апис
Всички права запазени "ДУМА"