28 Март 2024четвъртък18:54 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Какво падение!

/ брой: 39

visibility 26

Христо В. Христов - Референта
Правец

"С Турция сме били в обща велика държава от векове за векове". Това изказване на Бойко Борисов цитира в. "Деветнадесет минути" от 17.01.2018 г. Шокиращо, нали? Гавра с българската нация! Няма турско робство, няма дори присъствие, няма Освобождение, няма Трети март, няма Ботев, няма Левски. Има обща Велика държава с Турция!
Това е един връх в елементарните нескопосани изказвания на Борисов. Той дори обяви, че е най-религиозният човек в България. Приемането на Истанбулската конвенция, ако не дай Боже, се случи, ще е негово дело и най-големият му гаф. Както и на Станишев. Това би било началото на края им.
За посоченото изказване мълчат учените и историците. Мълчат и коалиционните му партньори. В този случай премиерът, ако има съвест, трябва незабавно да подаде оставка! Коалиционните партньори, ако са патриоти, трябва да напуснат коалицията. Така, ама всезнаещият русофоб Валери Симеонов мълчи. Войводата Каракачанов дипломатично се измъква. Смиреният християнин - богослов Сидеров също мълчи. Спортистът Цветанов всеки ден слави успехите на ГЕРБ, а мълчи за борчовете, в които е затънала държавата. Мълчи за закриваните болници и училища. Мълчи и за мизерното съществуване на пенсионерите.
Ренегатите-русофоби Антон Тодоров, Тома Биков, Методи Андреев, Иво Инджев и други, издигат в култ Борисов и партията му. Така е, защото властта е сладко нещо. Шопът е създал най-точната сентенция по този въпрос. Она гласи: "Море секи мачи да са качи!" Народът да каже докога ще е така!

   
 

Без паспортна проверка за пътуващи от и за шенгенски държави

автор:Дума

visibility 307

/ брой: 59

Светофарите с различни сигнали за посоките

автор:Дума

visibility 309

/ брой: 59

Върнаха 48 млн. лв. от аванса за правителствения комплекс

автор:Дума

visibility 285

/ брой: 59

Протест в Унгария срещу корупцията

автор:Дума

visibility 331

/ брой: 59

Педро Санчес против независимост на Каталуня

автор:Дума

visibility 266

/ брой: 59

Израел ликвидирал командир №3 на Хамас

автор:Дума

visibility 286

/ брой: 59

Накратко

автор:Дума

visibility 235

/ брой: 59

Рецепта за катастрофа

автор:Дума

visibility 354

/ брой: 59

Пътят надолу*

автор:Валерия Велева

visibility 301

/ брой: 59

Цялата соросоидна сган - вън!

visibility 319

/ брой: 59

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ