19 Април 2024петък19:33 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Левски започна с 4-ма нови

Над 500 ултраси приветстваха феновете с песни на "Герена"

/ брой: 137

автор:Владимир Николов

visibility 919

Левски стартира подготовката си за новия сезон с 4-ма нови футболисти - Иван Цветков и Александър Башлиев от Пирин, Симеон Райков от Ботев Враца и Тодор Христов от Берое. Единствено  националният защитник Йордан Милиев не се появи на "Герена", защото мениджърът Георги Иванов-Гонзо му даде по-дълга почивка заради евроквалификацията с Черна гора. Другият очакван нов играч - Орлин Старокин, не беше представен, защото не са уточнени последните детайли около трансфера му от Черноморец. Юношата на ЦСКА обаче тренира с бъдещите си съотборници на "Герена". От преотстъпените беше върнат Лъчезар Балтанов, който през пролетта игра в Каликра. Защитникът Калин Щърков също се завръща, но той все още има ангажименти с Видима-Раковски до 30 юни.
Преди тренировката Владимир Гаджев, Иво Иванов и Божидар Митрев представиха новия екип за сезон 2011/2012. Новото е, че фланелката за гостуващите мачове ще бъде в бял цвят, а не в традиционния от последните години жълт.
"Това са едни от най-добрите футболисти в България. Радвам се, че ги привлякохме. Вярвам, че ще ни помогнат да изпълним целите си. Още двама ще подпишат са нас - централен нападател и десен външен полузащитник. Водим преговори с още футболисти, чужденци. Няма оферта за Дарко Тасевски и той почва тренировки с нас. Но ако се появи такава, ще го продадем. Тези дни трябва да представим и Старокин. Двата клуба са се разбрали, но още няма подписан договор. Рано е да говорим по какъв начин ще играе Левски през новия сезон. Ще го видите след 2 месеца. Няма смисъл да говоря за целите, защото философията на Левски е ясна - да печели във всеки мач. За мен не се случва нищо по-различно и преди съм съвместявал двете дейности. Не мисля, че отговорността ми ще е по-голяма, защото съм свикнал да я нося", каза Гонзо.
"Относно факта, че съм на 32 г., мога да кажа, че все още има футболисти, които играят на тези възраст, така че не съм единствен. За мен най-важното е да докажа на треньора, че е бил прав, когато е решил да ме вземе. Избрах Левски, защото бяха по-конкретни, по-настойчиви. ЦСКА предложи по-добра оферта, но не съжалявам за избора си, защото Левски има невероятна публика и за мен ще бъде чест да се изявявам на "Герена". Досега винаги съм играл като централен нападател, в Пирин треньорът реши на друг пост, ще видим как ще е тук", заяви Цветков.

Групата: Божидар Митрев, Кирил Акалски, Пламен Илиев, Стефан Станчев, Дъстли Мюлдер, Сержиньо Грийн, Лъчо Балтанов, Мариян Огнянов, Дарко Тасевски, Даниел Младенов, Иво Иванов, Христо Йовов, Цветелин Тонев, Христо Стамболийски, Даниел Димов, Владимир Гаджев, Марко Видович, Исмаил Иса и новите Иван Цветков, Александър Башлиев, Симеон Райков, Тодор Христов, Орлин Старокин.

 

БСП огласява днес доклада за договора с ,,Боташ"

автор:Дума

visibility 347

/ брой: 75

Еврото пак се отлага

автор:Дума

visibility 468

/ брой: 75

Руските активи - в полза на Украйна

автор:Дума

visibility 423

/ брой: 75

Полицията разтури лагер на 450 мигранти в Париж

автор:Дума

visibility 347

/ брой: 75

САЩ връщат петролните санкции за Венецуела

автор:Дума

visibility 328

/ брой: 75

Накратко

автор:Дума

visibility 266

/ брой: 75

Признат провал

автор:Евгени Гаврилов

visibility 348

/ брой: 75

Отново за енергийно бедните

visibility 321

/ брой: 75

Липса на отговорност

автор:Александър Урумов

visibility 325

/ брой: 75

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ