26 Април 2024петък13:28 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Поли Генова провокира с песен и видеоклип

/ брой: 41

автор:Дума

visibility 492

Артистичната певица Поли Генова е готова с новата си провокация - парче и видео с многозначително заглавие. Песента се казва "Г-н Президент" и отскоро е в ефира. Парчето е посветено на онзи арогантен тип представители на силния пол, които се мислят за много важни в живота на жените.
"Посланието е отново да върнем кавалерството. Много ми се иска пак да има внимателни мъже, които да демонстрират отношение към дамите, защото джентълмените са на изчезване", разкри изпълнителката. Тя призна, че със заглавието на песента прави и леко намигване към политическата класа, а на финала звучи: "Г-н Президент, аз съм Поли."
В новия клип певицата се превъплъщава в умела актриса, която води двойствен живот - през деня е сервитьорка в кафене, а през нощта осуетява плановете на лошите със своята банда от луди мацки. Много настроение с екшън сцени, бързи скорости и провален обир са в сюжета на историята във видеопродукцията.
Само за половин ден на Поли й се налага да научи цялата хореография, която трябва да изпълни в клипа. Признава, че заради започналите снимки на петия сезон на най-голямото музикално риалити у нас - "Гласът на България" по bTV, не й остава никакво време.
Във видеото на песента Поли е с изцяло нов стайлинг и сменя няколко различни визии. В него има магнетичен главен герой, сериозна доза сексапил и специална хореография, дело на екзотичната Индира Касимова. Музиката, текстът и аранжиментът на "Г-н Президент" са на Боян Христов, а режисьор на видеото е Любомир Печев. Снимано е през декември 2017 г. на специалните декори в "Ню Бояна".


 

13 зърнари са взели 52 млн. лв. субсидии

автор:Дума

visibility 0

/ брой: 80

Войната в Украйна удвои приходите на ВМЗ-Сопот

автор:Дума

visibility 0

/ брой: 80

Хващат най-много негодни банкноти от 10 лева

автор:Дума

visibility 0

/ брой: 80

ВМРО-ДПМНЕ води на първия тур

автор:Дума

visibility 0

/ брой: 80

Расте напрежението между САЩ и Китай

автор:Дума

visibility 0

/ брой: 80

Педро Санчес подава оставка?

автор:Дума

visibility 0

/ брой: 80

Накратко

автор:Дума

visibility 0

/ брой: 80

По български

автор:Евгени Гаврилов

visibility 1

/ брой: 80

15 сергии

автор:Таня Глухчева

visibility 0

/ брой: 80

Хем най-бедни, хем богаташи...

visibility 0

/ брой: 80

Абсурдът "Боташ"

автор:Румен Овчаров

visibility 0

/ брой: 80

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ