Лого ДУМА
ДУМИ МНОГО ДУМА Е ЕДНА

21 Октомври 2018 | Неделя
 
вход регистрирай се

Живот

Ченгета стават за смях в нов български сериал

"Полицаите от края на града" събра едни от най-известните комедийни актьори у нас

Альона Нейкова

7. Март 2018 , брой: 45   968   0Пишман ченгета стават за смях в най-новия български сериал, който зрителите ще гледат от 9 март в 21,00 ч. по Нова тв. Основната група от злополучни полицаи е съставена от забавни образи, изиграни от известните актьори и лица от малкия екран Герасим Георгиев-Геро и Румен Угрински, както и от младата надежда на седмото изкуство със страст към футбола Кристиян Милатинов. Триото непрекъснато се забърква в безброй трагикомични ситуации и посвещава цялото си време и енергия на замаскирането на собствените си гафове, като същевременно още повече утежнява положението.
Кастът на "Полицаите от края на града" събра повечето любими на българите театрални и филмови звезди от последните години. В неочаквана светлина блестят още Стефания Колева, Милица Гладнишка, Албена Михова, Алекс Раева, Мария Игнатова, Димитър Рачков, Васил Василев-Зуека, Ненчо Балабанов, Алексей Кожухаров, Виктор Калев, Красимир Ранков и др.
Оригиналната поредица е испанска, не скри продуцентът Магърдич Халваджиян. В страната на коридата комедията е толкова успешна, че вече са заснети 9 сезона. Адаптирането на хитовата продукция за българската реалност е много трудно нещо, подчертаха още от екипа на "Полицаите...", като добавиха, че хуморът ни е много близък с испанския, а целта на епизодите е именно да забавляват хората, без да ги поучават.
Десетки униформи са ушити по поръчка, като пагоните са абсолютно копие на актуалните в момента. Специални обувки и костюми са закупени и произведени за нуждите на продукцията, така че всичко да изглежда максимално автентично.
Сериалът гони динамичност, сюжетът се развива паралелно на няколко локации, действието засяга основно несъществуващия краен квартал Запад, като РПУ-то е изцяло преустроено и оборудвано за целите на снимачния процес.
Служебните неволи и абсурдните случки, които зрителите ще гледат от този петък, за едни ще са наистина смешни, за други - разтоварващи, а за някои - наивни. Но неизбежно ще предизвикват въпроса - такава ли е наистина българската полиция? И ако отговорът дори на шега е положителен, никакви комедийни сериали не могат да ни спасят.


Кристиян Милатинов, Румен Угрински и Герасим Георгиев-Геро с продуцента Магърдич Халваджиян


Румен Угрински, Кристиян Милатинов и Герасим Георгиев-Геро са главните герои в сериала
Снимка NOVA

 

 

Апис
Всички права запазени "ДУМА"