Лого ДУМА
ДУМИ МНОГО ДУМА Е ЕДНА

21 Септември 2018 | Петък
 
вход регистрирай се

Неделник

Петолиния

Танго с Людмил Ангелов и Веско Ешкенази

Дума

9. Март 2018 , брой: 47   151   0Предстоящият концерт "Танго" на двама от най-ярките изпълнители на класическата музика у нас - световноизвестните музиканти Людмил Ангелов и Веско Ешкенази, ще бъде под патронажа на посолството на Аржентина. На 11 април от 19 ч. в зала 11 на НДК (кино "Люмиер Лидл") публиката ще има удоволствието да се потопи във вълшебния свят на аржентинската музика. От сцената ще звучат произведения на майсторите на аржентинското танго Астор Пиацола и Карлос Гардел. Включени са творби и на Ариел Рамирес и Хулио Сандерс. В аранжимента им пианистът Людмил Ангелов обединява звученето на различни инструменти, а Веско Ешкенази се грижи за мелодичната линия.
"Танго е музика, която двамата с Людмил много обичаме. То носи в себе си страшно много заряд, който се предава на публиката", споделя Веско Ешкенази. Нерядко като бис в съвместните си концерти двамата музиканти изпълняват именно танго.
Билетите се продават в Билетния център на НДК по 40 лв., а за ученици, студенти, пенсионери и хора в неравностойно положение са по 30 лв. Резервации може да бъдат правени през онлайн платформата на НДК.

 

 

Апис
Всички права запазени "ДУМА"