Лого ДУМА
ДУМИ МНОГО ДУМА Е ЕДНА

19 Октомври 2018 | Петък
 
вход регистрирай се

Живот

Август Попов за първи път представя половинката си

Дума

9. Март 2018 , брой: 47   200   0За първи път в тв ефир Август Попов ще представи половинката си Ани, която е сестра на лекоатлетката Ивет Лалова. Чаровната дама описва любимия си като нестандартен човек, с когото не е лесно да се живее, но винаги е забавно. Влюбват се от пръв поглед преди около 15 години и досега никога не са карали.
Колоритен, неподражаем и малко своенравен ще бъде неделният предиобед на bTV на 11 март, от 11 ч., когато гост в "Търси се" ще е неповторимият Август Попов. Актьор, ресторантьор и един от създателите на "Ку-ку" са само част от образите, с които публиката го познава.
"Той винаги е усмихнат, дори когато има страшни проблеми, ще намери простотийката, за да може да се забавлява от това", разкри приятелят му Влади Въргала. И добави: "Той се забавлява, докато живее. Винаги е в Августовска еуфория, а когато дойде Август, започват т.нар. Августовски празници." Казва, че Попов е "бащата на неговите деца" - толкова много се обичат.
"Той е сборник разкази в 4 тома, от които са издадени само 3-4 разказа, защото другите въобще не са за издаване", обобщава Мишо Ланджев. "Удивлявам се откъде вади тази енергия, той е един изключително открит човек във всичко", допълва Ланджев.


Актьорът и половинката му Ани Лалова
Снимка БИ ТИ ВИ

 

 

Апис
Всички права запазени "ДУМА"