Лого ДУМА
ДУМИ МНОГО ДУМА Е ЕДНА

21 Август 2018 | Вторник
 
вход регистрирай се

Живот

Ева Мария вече пее в група

Дума

9. Март 2018 , брой: 47   140   0Чаровната певица Ева Мария, позната от успешното й участие в два сезона на "X Factor", стана вокалистка на "Deep Zone Project". Още с първото си изпълнение на живо, което се състоя в Лондон, "сладкото миньонче" (както я наричат в групата) успя да вдигне на крака публиката с глас, присъствие и харизма. В английската столица музикантите официално се сбогуваха с предишната си певица Нелина и обещаха да останат добри приятели завинаги. Към групата официално се присъедини и китаристът Дани Димитров, който допълнително освежава сценичното присъствие и музикалните изпълнения.
Отново в рамките на концерта в Лондон "Deep Zone Project" отпразнува и 19 години от създаването си. Рожденият ден бележи ново начало за най-популярната електронна формация у нас: чрез чисто новия си проект "Ibiza Sound Machine" групата ще издава интернационална клубна музика както и лайв ремикси на емблематични парчета.
Начинанията си музикантите ще отпразнуват с парти-промоция на 16 март в клуб "Joy Station" в Студентски град. Купонът започва точно в 22 ч., а билетите са достъпни на сайта на Eventim или в магазини "Фантастико" по 10 лв. На входа ще се продават по 12 лв.


"Deep Zone Project" с новата си вокалистка

Снимка Димитър Ганчев

Официалното видео на IBIZA Sound Machine - "Say My Name" тук:  https://www.youtube.com/watch?v=mh2l1lV1zCA

ВИДЕО от сбогуването на Deep Zone с Нелина: https://www.youtube.com/watch?v=EXLah7lsaYY&feature=youtu.be

Фейсбук събитие за парти-промоцията на 16 март:
https://www.facebook.com/events/1649992701748042/

Deep Zone Project във Фейсбук: https://www.facebook.com/DeepZoneProject/
IBIZA Sound Machine: https://www.facebook.com/IbizaSoundMachine/
Deep Zone Project в Youtube: https://www.youtube.com/c/DeepZoneProject

 

 

Апис
Всички права запазени "ДУМА"