Лого ДУМА
ДУМИ МНОГО ДУМА Е ЕДНА

21 Август 2018 | Вторник
 
вход регистрирай се

Живот

Риана подготвя нова гама бельо?

Дума

9. Март 2018 , брой: 47   196   0Известната певица Риана подготвя вече повече от година нова гама бельо в колаборация с онлайн платформата за модна търговия "TechStyle" (по-известна с предишното си наименование "JustFab"). Тази информация усилено се коментира от световните агенции. Обаче говорителят на красивата барбадоска отказва да коментира съществуването на подобна сделка. Но източник на "Уимънс уеър уикли" издава, че вече е започнало производството на първите модели.
Слуховете се допълват и от Лойд Грийф, президент и главен изпълнителен директор на инвестиционна банка в Лос Анджелис, според когото платформата в момента е добавила още една знаменитост към списъка си с колаборатори след успешната си работа с Кейт Хъдсън (по марката "Fabletics") и с Ким Уест Кардашиян ("ShoeDazzle")
Риана вече не веднъж или два пъти е предизвиквала фурор в модната и козметичната индустрия. Особено, като се вземе предвид колекцията й обувки за "Пума" и собствената й линия за красота "Fenty Beauty", която в момента е възхвалявана от всевъзможни специалисти и бюти гурута.

 

 

Апис
Всички права запазени "ДУМА"