29 Март 2024петък18:02 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Искам думата

Внимание!

Път към открита фашистка диктатура

/ брой: 47

автор:Дума

visibility 23

Отстраняването на Валери Жаблянов от поста зам.-председател на Народното събрание за думите му, че Народният съд е бил една необходимост след Втората световна война, е проява на открит фашизъм от несменяемите глави на ГЕРБ - групировка за етническо разграбване на България.  Цветан Цветанов, този най-голям дървен философ, е и най-големият хвалител на злодея Борисов, който:
- унищожи духовността, културата, образованието, здравеопазването, ликвидира устоите на държавността, съсипа икономиката, като окончателно прекъсна всякакви връзки с братска Русия. Раздава милиони на удобните му. Той изкара всички комунисти убийци. Значи и аз съм убиец. Това човешко подобие не знае, че аз, детето на 6 години и два месеца, съм свидетел на жестоката разправа над цялата нелегална група в селото ми (с. Церковски, Карнобатско). Фашистките зверове на 13.ХІІ.1943 г. (бях на 6 години, сестра ми на 3), нахлуха в схлупената ни къщурка в 3 часа сутринта, заобиколиха целия двор, принудиха баща ми да изкара всичкия фураж от плевника, за да търсят нелегални. Бях с майка ми в Бургас на съдебния процес. Баща ми и другарите му получиха присъди по 15 години строг тъмничен затвор. Ходил съм в затвора в Бургас на свиждане, като на портала хлябът беше разрязван на 8 парчета. Историята е много дълга.
И тия нещастници ще осъждат думите на Валери, един от най-неудобните им критици. Ще искат БСП да се извинява за убитите злодеи. Ами по силата на тяхната логика половината от тяхната пасмина трябва също да се извини, тъй като и те са цоцали от комунистическите благини като активни членове на БКП. През последните 10 години те унищожиха като граждани на републиката 2 милиона българи. Това не са ли убийства?
Напоследък те не печелят избори, те грабят властта. От 1989 г. тези другарчета преживяха няколко метаморфози: от комунисти станаха седесари, царисти, гербери, набедени патриоти с воля без воля.
Имам много неща да напиша, но се страхувам от тези хора. Ако имам власт, и то върховна, ще направя следното:
1. Ще ги принудя да изкарват прехраната си на полето - копане, жътва, коситба, вършитба, бране на памук, цвекло, да вършеят ориз, а през свободното време ще изучават марксизъм-ленинизъм, история на БКП и др.
На работа сутрин ще ходят с песен: "Елате хиляди младежи", "Шумете дебри и балкани", "Катюша" и др.

Георги Бонев,

Сливен

Надниците у нас - най-ниски в ЕС

автор:Дума

visibility 209

/ брой: 60

Парното може да поевтинее символично от 1 юли

автор:Дума

visibility 199

/ брой: 60

32 лв. за килограм агнешко, цената още ще расте

автор:Дума

visibility 187

/ брой: 60

"Български пощи" ще изплаща пенсии още поне 5 години

автор:Дума

visibility 201

/ брой: 60

Над 780 милиона души гладуват

автор:Дума

visibility 176

/ брой: 60

100 тона пластмаса във водите на Дунав

автор:Дума

visibility 182

/ брой: 60

Правозащитници възмутени от САЩ

автор:Дума

visibility 181

/ брой: 60

Гърция най-бедна в ЕС след България

автор:Дума

visibility 203

/ брой: 60

Под прага на унижението

автор:Ина Михайлова

visibility 202

/ брой: 60

Бумеранг с еврото

visibility 195

/ брой: 60

Щети за милиарди

автор:Нора Стоичкова

visibility 205

/ брой: 60

Надвисна риск от конституционна криза

visibility 165

/ брой: 60

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ