24 Април 2024сряда01:09 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Акценти

Аман от достойни постъпки!

/ брой: 48

автор:Лозан Такев

visibility 1203

Аман от достойни постъпки, от почтени политици и правилни кадри сред управляващите!
Антон Тодоров подаде оставка и напусна Народното събрание. Достоен човек! Автор на "Шайка"-та Бойко, Росен, Цецо, Лиляна, Цветелина, Аню... които управляват България и я влекат към дъното.
Димитър Главчев подаде оставка като председател на парламента, защото е морален и достоен политик от политическа партия ГЕРБ!
Живко Мартинов напуска политиката заради 4 тона суджук, защото е още по-достоен...
Теменужка Петкова сама помолила премиера да й поиска оставката и тя да я внесе в Народното събрание! Това също е достойна за уважение постъпка, енергична проява на министър на енергетиката, която сама иска да изгори заради 20-годишно приятелство и конфликт на интереси.
А ние, трите милиона потребители и клиенти на ЧЕЗ, вече ще чакаме токът да поевтинее не на върба, а на Върбакова! Защото отново пропуснахме шанс токът да влезе в държавата, а не в частните ръце на управляващите. И ще се питаме дълго отново Кой, Кой е "Инерком Груп", който с капитал от 50 хиляди лева на фирмата на Гинка и Славчо Върбакови от Пазарджик, учредена преди три-четири  месеца, е спечелил търга с чехите за над 640 милиона лева! Те така могат да купят и Енерго Про, и ЕВН...
И отново ще си патим от достойните им  постъпки, които не ви ли идват вече в повече!
Само Делян Добрев пропусна възможността да бъде сред достойните народни избраници и оцеля сред шуробаджанаците.
Вече го оповестихме, че ГЕРБ си е преди всичко една политическа партия на Граждани за Европейско Развитие на Баджанаците, в която конфликтът на интереси е наистина стабилен и по време на Българското европредседателство! А премиерът, освен от трите папи, вече беше погален и от европейски лидер. Конграчюлейшънс, Шефе!
Така е по нашите географски ширини. С Гинка от Пазарджик, с Цвета от Кърджали, с Бат Сали от Самоков, с Ахмед от Дръндар и Бойко от Банкя...
 

Великденската трапеза поскъпва

автор:Дума

visibility 408

/ брой: 77

Рязкото застудяване удари реколтата от череши

автор:Дума

visibility 447

/ брой: 77

Когато ни свърши руския петрол, бензинът поскъпва

автор:Дума

visibility 421

/ брой: 77

България в еврозоната - по-реалистично е през 2026 г.

автор:Дума

visibility 374

/ брой: 77

Извращения

автор:Александър Симов

visibility 441

/ брой: 77

Диверсификация

автор:Мая Йовановска

visibility 411

/ брой: 77

За 10-те постижения след Десети

visibility 398

/ брой: 77

НА ВТОРО ЧЕТЕНЕ И ГЛЕДАНЕ

автор:Лозан Такев

visibility 428

/ брой: 77

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ