Лого ДУМА
ДУМИ МНОГО ДУМА Е ЕДНА

23 Октомври 2018 | Вторник
 
вход регистрирай се

Общество

Акценти

Аман от достойни постъпки!

Лозан Такев

12. Март 2018 , брой: 48   169   0Аман от достойни постъпки, от почтени политици и правилни кадри сред управляващите!
Антон Тодоров подаде оставка и напусна Народното събрание. Достоен човек! Автор на "Шайка"-та Бойко, Росен, Цецо, Лиляна, Цветелина, Аню... които управляват България и я влекат към дъното.
Димитър Главчев подаде оставка като председател на парламента, защото е морален и достоен политик от политическа партия ГЕРБ!
Живко Мартинов напуска политиката заради 4 тона суджук, защото е още по-достоен...
Теменужка Петкова сама помолила премиера да й поиска оставката и тя да я внесе в Народното събрание! Това също е достойна за уважение постъпка, енергична проява на министър на енергетиката, която сама иска да изгори заради 20-годишно приятелство и конфликт на интереси.
А ние, трите милиона потребители и клиенти на ЧЕЗ, вече ще чакаме токът да поевтинее не на върба, а на Върбакова! Защото отново пропуснахме шанс токът да влезе в държавата, а не в частните ръце на управляващите. И ще се питаме дълго отново Кой, Кой е "Инерком Груп", който с капитал от 50 хиляди лева на фирмата на Гинка и Славчо Върбакови от Пазарджик, учредена преди три-четири  месеца, е спечелил търга с чехите за над 640 милиона лева! Те така могат да купят и Енерго Про, и ЕВН...
И отново ще си патим от достойните им  постъпки, които не ви ли идват вече в повече!
Само Делян Добрев пропусна възможността да бъде сред достойните народни избраници и оцеля сред шуробаджанаците.
Вече го оповестихме, че ГЕРБ си е преди всичко една политическа партия на Граждани за Европейско Развитие на Баджанаците, в която конфликтът на интереси е наистина стабилен и по време на Българското европредседателство! А премиерът, освен от трите папи, вече беше погален и от европейски лидер. Конграчюлейшънс, Шефе!
Така е по нашите географски ширини. С Гинка от Пазарджик, с Цвета от Кърджали, с Бат Сали от Самоков, с Ахмед от Дръндар и Бойко от Банкя...
 

 

 

Апис
Всички права запазени "ДУМА"