Лого ДУМА
ДУМИ МНОГО ДУМА Е ЕДНА

26 Септември 2018 | Сряда
 
вход регистрирай се

Живот

Лара Фабиан идва с двучасово шоу

Певицата ще представи в зала 1 на НДК композиции от новия си албум и ще изпълни най-големите си хитове

Дума

14. Март 2018 , брой: 50   224   0Белгийско-канадската поп певица Лара Фабиан пристига в България, за да излезе на 27 март на сцената в зала 1 на НДК. Звездата ще представи на феновете си двучасов концерт и зашеметяващо визуално шоу, в което ще сподели своя актуален поглед към света, в който живеем.
Лара Фабиан идва в София с още двама поддържащи изпълнители, бенд от петима музиканти и невиждан спектакъл. Певицата ще заложи на композиции от новия си албум, както и на повечето от най-популярните й парчета, с които многократно през годините вече е въздействала на публиката. "Je T`aime", "Adagio", "Love by Grace", "Broken Vow" са само малка част от хитовете й в глобален мащаб, които ще разтърсят зала 1 на НДК.
Благодарение на специалната връзка с публиката, която Лара Фабиан създава по време на своите участия, и историите, които разказва с музиката си, певицата не само препълни концертните зали на Маями, Ню Йорк, Чикаго, Лос Анджелис, но и разчувства хилядите си фенове.
Очаква се да направи същото и у нас на 27 март, като покаже необикновения микс от класически китари и модерно електронно звучене, за които огромни заслуги имат композиторът Мо Денеби и легендарната Шарън Вон - таланти от различни националности, обединяващи най-доброто от всевъзможни култури и стилове. Това е и основното, което искат да постигнат с албума "Camouflage" - сплотяване на хората въпреки различията. Новата, изцяло англоезична тава вече спечели сърцата на няколко ключови града в САЩ, част от световното турне на Лара Фабиан.
Последни билети за концерта на певицата се продават на касите на НДК, онлайн в мрежата на Eventim и в OMV.


Снимка (с) Filip Van Roe

http://bit.ly/2BTTtl5

 

 

Апис
Всички права запазени "ДУМА"