29 Март 2024петък09:26 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Засмърдя и при "началниците"

/ брой: 50

автор:Валентин Георгиев

visibility 1627

Най-корумпираната държава в ЕС отново показа, че няма шанс да бъде изместена скоро от челното място, което държи. Далаверата "ЧЕЗ" вече стигна и при "началниците", след като австрийският в. "Дер Щандарт" жигоса от упор властта у нас: Никой не вярва, че официално семейната фирма на Гинка Върбакова купува енергото. Тя просто прикрива сделка на олигарсите, които реално контролират икономиката и политиката в България.
И няма как да е другояче, след като всички подозрения, предупреждения и оценки, които експерти, политици и голямата част от българското общество изговориха през последните седмици, бяха потвърдени отвън. Въпреки лъжите и дезинформациите на ГЕРБ. Вчера не друг, а шефът на надзора на ЧЕЗ Вацлав Пачеш заяви, че лично Борисов и кабинетът му не искат компанията да оперира в България. Изказа и опасения, че "Инерком" няма пари, за да плати. Призна и за изтеклия документ към българското правителство с информация за банките, които трябвало да осигурят финансиране. А знаем, че такова е невъзможно без як политически тил и гаранции.
В същото време на Гинка й "дръпнаха конците": вече не искала държавата в сделката. От чие име тогава преговаряше в Прага за включване? Скоро ще разберем.

Без паспортна проверка за пътуващи от и за шенгенски държави

автор:Дума

visibility 476

/ брой: 59

Светофарите с различни сигнали за посоките

автор:Дума

visibility 490

/ брой: 59

Върнаха 48 млн. лв. от аванса за правителствения комплекс

автор:Дума

visibility 450

/ брой: 59

Протест в Унгария срещу корупцията

автор:Дума

visibility 531

/ брой: 59

Педро Санчес против независимост на Каталуня

автор:Дума

visibility 452

/ брой: 59

Израел ликвидирал командир №3 на Хамас

автор:Дума

visibility 450

/ брой: 59

Накратко

автор:Дума

visibility 405

/ брой: 59

Рецепта за катастрофа

автор:Дума

visibility 576

/ брой: 59

Пътят надолу*

автор:Валерия Велева

visibility 515

/ брой: 59

Цялата соросоидна сган - вън!

visibility 523

/ брой: 59

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ