18 Април 2024четвъртък07:31 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Украинска диджейка гостува пак в София

Две парти нощи очакват феновете на клубната музика през уикенда

/ брой: 51

автор:Дума

visibility 601

Безпогрешната украинка Nastia отново ще гостува в София и на 16 март ще зарадва феновете в Room 2 на клуб "Ялта". За последно тя гостува у нас през 2017 г., когато направи незабравимо парти. Диджей, промоутър, собственик на лейбъл и продуцент, красавицата е една от най-успешните артисти през последните години. Родена в малък украински град, тя прoправя свой собствен път към успеха и широкото признание на публиката без никакво музикално образование.
Кариерата й започва с радиошоу по най-известната станция за денс музика в родината й - Kiss FM. По същото време става и резидент на легендарния фестивал Kazantip, с който е ангажирана до 2011 г. Тази резиденция я превръща в един от познатите артисти в страната, което й помага да влезе в култовия московски клуб Arma17, където се изявява и до днес. За радиошоуто си през 2010-а основава бранда Propaganda, а 3 години по-късно създава и лейбъл със същото име, радващ и сега с разнообразни и надеждни продукции от любимите артисти на Nastia, които открива по време на многобройните си пътувания. Propaganda е и домакин на партита в Европа, изграждайки солидна репутация на украинката като промоутър. Тя дори има свой собствен фестивал в Киев, наречен Strichka, който продължава 24 часа без прекъсване и кани гости като Jus-Ed, Helena Hauff, DJ Bone и други. Извън нейните партита графикът на Nastia е натоварен с гостувания на клубове като Panorama Bar (Берлин), WOMB (Токио), Cocoon (Ибиза) и Fabric (Лондон), където пуска рамо до рамо с артисти като Ricardo Villalobos и Richie Hawtin.
На 17 март е второто парти от поредицата нощни събития на Huge. Темата е French Kiss, а специален гост диджей зад пулта на клуба ще бъде французинът Karl Kay. Неговата музика е еклектичен микс от трибални мотиви и вокален хаус с примеси на техно - все звуци, които зареждат с достатъчно енергия за много целувки през цялата нощ. За себе си казва, че обожава австралийската звезда Кайли Миноуг, защото е секси, но изтънчена. А перфектната си фигура поддържа с тренировки във фитнеса 5 дни седмично. За доброто настроение ще се погрижат и go-go танцьорите начело с Pau Sanz, който идва директно от Мадрид, за да придаде малко испански послевкус на френската вечер.
От клуба отново предлагат Discount Guestlist. Всеки, попаднал в този списък, получава 50% отстъпка от цената на входа. За целта е необходимо да изпратите имената си до 24 часа преди партито на info@yaltaclub.com. Билети за уикенда се продават на входа по 20 лв. за 16 март и 17 март.



Чаровната Nastia

България трябва да се откаже от плоския данък

автор:Дума

visibility 320

/ брой: 73

Правителството взе 200 млн. лв. вътрешен заем

автор:Дума

visibility 280

/ брой: 73

Близо 500 000 души обявиха доходите си пред НАП

автор:Дума

visibility 261

/ брой: 73

БАКБ купува Токуда банк

автор:Дума

visibility 264

/ брой: 73

Киев провокира риск от ядрена катастрофа

автор:Дума

visibility 345

/ брой: 73

Израел търси умен отговор срещу Иран

автор:Дума

visibility 300

/ брой: 73

Китайската икономика надмина очакванията

автор:Дума

visibility 267

/ брой: 73

Започна наказателно дело срещу Тръмп

автор:Дума

visibility 261

/ брой: 73

Мътилката

автор:Александър Симов

visibility 290

/ брой: 73

За гарантиран достъп до услуги и дом за всеки

автор:Дума

visibility 307

/ брой: 73

Правим голямо ляво патриотично обединение

visibility 317

/ брой: 73

Обида за дипломацията

visibility 256

/ брой: 73

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ