20 Април 2024събота13:28 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Милен Цветков и Дани Петканов разкриват тайни за себе си

/ брой: 53

автор:Дума

visibility 493

Милен Цветков стана от стола си на водещ, за да влезе в ролята на гост в онлайн шоуто на своя приятел и колега. В епизода на "В играта с Дани Петканов" във Vbox7.com двамата се връщат към историята на своето запознанство и разказват интересни неща, свързани със съвместната си работа през годините.
За никого не е тайна, че Милен открива Дани за телевизията по време на университетски конкурс за красота, който Петканов убедително печели. Тогава той се появява на сцената по бельо и  чорапи и Милен забелязва, че младежът има потенциал, който може да развие в телевизията.
Освен с редица любопитни въпроси, Дани изненадва Цветков и с игра, в която става ясно дали журналистът вярва в преражданията, защо пускането на брада и побеляването притесняват хората и какво може да разтревожи хладнокръвния тв водещ?
Лична история от детството на Петканов ще провокира въпрос от страна на Цветков, който въпреки ролята си на гост, запазва инстинкта си да изстрелва точните въпроси и да изважда откровени отговори.
Кой кого познава по-добре и могат ли Милен и Дани да живеят на самотен остров дълго време - става ясно във Vbox7.com.


http://bit.ly/2FnXo9u

БСП огласява днес доклада за договора с ,,Боташ"

автор:Дума

visibility 347

/ брой: 75

Еврото пак се отлага

автор:Дума

visibility 468

/ брой: 75

Руските активи - в полза на Украйна

автор:Дума

visibility 423

/ брой: 75

Полицията разтури лагер на 450 мигранти в Париж

автор:Дума

visibility 347

/ брой: 75

САЩ връщат петролните санкции за Венецуела

автор:Дума

visibility 328

/ брой: 75

Накратко

автор:Дума

visibility 266

/ брой: 75

Признат провал

автор:Евгени Гаврилов

visibility 348

/ брой: 75

Отново за енергийно бедните

visibility 321

/ брой: 75

Липса на отговорност

автор:Александър Урумов

visibility 325

/ брой: 75

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ