20 Април 2024събота00:22 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Левски обяви ЦСКА-Сф за "клуб хамелеон"

/ брой: 56

автор:Дума

visibility 419

Левски отговори на нападките на ЦСКА-Сф с гневно писмо, в което от "Герена" твърдят, че не се страхуват от "клуба хамелеон". Атаката на "сините" дойде, след като от "Армията" пуснаха декларация в защита на Фернандо Каранга, озаглавена "Има защо да се страхувате".
"Наскоро бяхме написали, че е лесно да се пребоядисаш, но е трудно да промениш манталитета си. Колко сме били прави. Българската футболна общественост беше предизвикана с фразата "Има защо да се страхувате". Дори не се изненадахме да видим кой е авторът на тази смехотворна фраза. Вместо да накаже собствения си състезател за откровено просташкото му поведение, ръководството на един клуб с големи претенции демонстрира провинциалното си мислене и откри в скромното приятелско наказание от страна на БФС за "любимия Фернандо" терор срещу клуба им. Явно вече имат вярата, че помощ за поредното им безумие просто им се полага.
Спестяваме си разсъжденията относно примера, който дават на привържениците на футбола. Как ли биха наказали в една нормална европейска държава един футболист с надуваем пенис в ръка или за жестове, недвусмислено провокиращи насилие, които се излъчват по национална телевизия? Но ние няма да му простим факта, че същият любимец беше завладян от видим екстаз, поругавайки символите на нашия клуб. Защото обидата, която нанася върху милиони и индиректно върху името на Апостола, е очевидно търсена и желана. Щеше ли този футболист да се чувства окрилен, ако това му безпардонно поведение не е толерирано от преките му ръководители, опитващи се да му вдъхват чувство за безнаказаност? Левски е автентичен софийски клуб, създаден по естествен начин, който вече повече от век с гордост и достойнство носи името си. И тук идва ред да припомним на клуба хамелеон, че партизанските методи на терор и заплаха може да работят в някои случаи и с някои хора. Но... Ние сме Левски. И вашето "Има защо да се страхувате" поражда само усмивка на снизхождение.
Какво ще се случи? Пак ще смените името? За маркетингови цели? Все пак вашата "борба докрай" започва с всяко ново име", пише в декларацията на Левски.
"Червените" пък пуснаха своята, след като Каранга беше наказан за 1 мач и 6000 лв.. Бразилецът бе санкциониран, защото от "Герена" сезираха БФС за проявите му, но с минималното наказание и въпреки рекордната глоба, голмайсторът ще бъде на линия за дербито с Лудогорец от II кръг на плейофите.

 

БСП огласява днес доклада за договора с ,,Боташ"

автор:Дума

visibility 347

/ брой: 75

Еврото пак се отлага

автор:Дума

visibility 468

/ брой: 75

Руските активи - в полза на Украйна

автор:Дума

visibility 423

/ брой: 75

Полицията разтури лагер на 450 мигранти в Париж

автор:Дума

visibility 347

/ брой: 75

САЩ връщат петролните санкции за Венецуела

автор:Дума

visibility 328

/ брой: 75

Накратко

автор:Дума

visibility 266

/ брой: 75

Признат провал

автор:Евгени Гаврилов

visibility 348

/ брой: 75

Отново за енергийно бедните

visibility 321

/ брой: 75

Липса на отговорност

автор:Александър Урумов

visibility 325

/ брой: 75

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ