20 Април 2024събота01:44 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Скандални български звезди влизат в битка за знания

/ брой: 70

автор:Дума

visibility 1123

Едни от най-скандалните български звезди ще се включат в състезанието "Challenge The Star" ("Предизвикай звездата"), организирано от звездния репортер Борислав Борисов-Bobby и управителя на "Planet Club Sofia" Мариета Господинова. Гостите на столичното заведение на 28 април (събота) от 21 ч. ще станат свидетели на зрелищна битка между четири двойки звезди, които ще бъдат провокирани да отговарят на въпроси от обща култура.
В състезанието ще се включат футболистът Благой Георгиев, "Мис Силикон" и риалити звезда Джулиана Гани, Лудият репортер Даниел Петканов, "Мис Плеймейт" Ася Капчикова, актрисата от "София ден и нощ" и модел Бояна Генова, спрягана преди време за гадже на Валери Божинов, скандално известната моделка Катрин Вачева, българският Роналдо Даниел Златков и "Мисис България" Мариана Маринова, която е организатор на конкурса "Мис Силикон".
Звездните участници в "Challenge The Star" ще бъдат разделени в отбори по двама на случаен принцип и ще се състезават в три кръга, в които ще проверят знанията си от училище. Техен пътеводител в общата култура и водещ на събитието ще бъде провокативният репортер Борислав Борисов-Bobby, който придоби популярност със скандалните си интервюта с претендентки за титлите в най-различни конкурси за красота. Този път обаче залогът е голям - всеки ще защитава името си и ще се бори за победата.



Благой Георгиев, Джулиана Гани, Даниел Петканов, Ася Капчикова, Борислав Борисов-Bobby, Бояна Генова, Катрин Вачева, Даниел Златков и Мариана Маринова ще проверяват какво помнят от училище

БСП огласява днес доклада за договора с ,,Боташ"

автор:Дума

visibility 347

/ брой: 75

Еврото пак се отлага

автор:Дума

visibility 468

/ брой: 75

Руските активи - в полза на Украйна

автор:Дума

visibility 423

/ брой: 75

Полицията разтури лагер на 450 мигранти в Париж

автор:Дума

visibility 347

/ брой: 75

САЩ връщат петролните санкции за Венецуела

автор:Дума

visibility 328

/ брой: 75

Накратко

автор:Дума

visibility 266

/ брой: 75

Признат провал

автор:Евгени Гаврилов

visibility 348

/ брой: 75

Отново за енергийно бедните

visibility 321

/ брой: 75

Липса на отговорност

автор:Александър Урумов

visibility 325

/ брой: 75

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ