19 Април 2024петък21:49 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Десподов аут до Гергьовден

/ брой: 72

автор:Мони Георгиев

visibility 803

Крилото на ЦСКА-Сф Кирил Десподов ще се лекува поне месец от контузията, която получи на 6 април при загубата от Лудогорец с 2:3. Младежкият национал е минал допълнителни прегледи в "Пирогов". Според лекарите талантът от Кресна няма да тренира поне още 3 седмици и ще бъде възстановен чак за Гергьовден. В клуба вярват, че Десподов ще се завърне преди края на сезона, а най-оптимистичните прогнози са, че може дори да се появи в мача с разградчани на 5 май на "Армията". "Червените" закриват кампанията на 19 май с домакинство на Берое, а 3 дни по-рано е последното от 5-те пролетни дербита с Левски.
В събота "червените" за втори път вкараха 5 гола на Верея. Пред 1500 зрители на "Българска армия" по 2 пъти се разписаха Роланд Алберг (17 и 52) и Божидар Чорбаджийски (30 и 45+1).
Почетно за гостите се разписа Мохамед Шемал (83). Те имаха претенции към съдията, че е показал само жълт картон на Александър Дюлгеров (9), спрял с груб фаул откъсващия се Валери Домовчийски. Крайното 5:1 оформи Станислав Манолев (90+1) от дузпа. Феновете призоваха Чорбаджийски да я изпълни, но той се отдръпна. Негов трети гол бе спорно отменен в 78-ата мин., след като реферът Ангел Ангелов прецени, че е натиснал бранител на старозагорци. Дебют в професионалния футбол направи 17-годишният бранител Валентин Антов, който в сезон 2015/16 г., когато ЦСКА игра във "В" група,  стана най-младият "червен" капитан. Освен Десподов, срещата с Верея пропуснаха наказаният Фернандо Каранга, контузените Едвин Джеси и Жан Карлос Бланко, а Николай Бодуров и Кристиян Малинов останаха на пейката.
Така 7 кръга преди края "червените" изостават на 6 т. и на 6 гола от Лудогорец.

БСП огласява днес доклада за договора с ,,Боташ"

автор:Дума

visibility 347

/ брой: 75

Еврото пак се отлага

автор:Дума

visibility 468

/ брой: 75

Руските активи - в полза на Украйна

автор:Дума

visibility 423

/ брой: 75

Полицията разтури лагер на 450 мигранти в Париж

автор:Дума

visibility 347

/ брой: 75

САЩ връщат петролните санкции за Венецуела

автор:Дума

visibility 328

/ брой: 75

Накратко

автор:Дума

visibility 266

/ брой: 75

Признат провал

автор:Евгени Гаврилов

visibility 348

/ брой: 75

Отново за енергийно бедните

visibility 321

/ брой: 75

Липса на отговорност

автор:Александър Урумов

visibility 325

/ брой: 75

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ