26 Април 2024петък06:09 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Грешникът през сълзи: Провалих труда на отбора

/ брой: 72

visibility 392

Мариан Николов

Вратарят и капитан на Левски Божидар Митрев коментира просълзен загубата от Лудогорец в дербито на 29-ия кръг. "Тежко ми е, но в крайна сметка това е футбол. С такава грешка трудът на момчетата отиде на кино. Очаквах такова изпълнение, но не се намесих добре и топката влезе. След като мачът е завършил злощастно за нас, другото отива на заден план. Предадох хората, които бяха на стадиона, и момчетата в отбора. Вече играем по-добре, вижда се, дано в предстоящите мачове направим добри игри и да побеждаваме. Ще играем до последно за третото място, това е целта ни, колкото и жалко да звучи, но гоним и купата на България. На момчетата в съблекалнята казах, че мачът е забравен, а реваншът започва от 0:0", заяви Митрев.
„Като изключим началото, бяхме равностойни на Лудогорец. След това дойде грешката на вратаря, при която допуснахме гол. Играем през 3 дни и трябваше да запазя някои футболисти. Затова използвам повече играчи и тези, които са по-свежи”, заяви треньорът на Левски Делио Роси. „Лудогорец е отбор, на който, ако оставиш свободни пространства, може да те съсипе. В Разград имахме големи проблеми, защото им оставяхме свободни пространства. Днес това не се получи. Това представяне беше доста достойно, но винаги има какво да се подобрява. Знаех, че ще бъде трудно и знаех, че ще има много работа, когато започнах. Тогава отборът беше на седмо място. Ние сме далеч от първото място и това е истината. Трябва да опитаме да направим най-доброто за Купата и е важно, когато завърши шампионатът да видим откъде започваме следващото първенство. Смятам, че имаме база. Държа на това, независимо дали ще бъда треньор следващата година или не. За мен основна грешка е да се започва отначало всяка година и да правиш промени всяка година. Ще се опитаме да завършим на трето място, а след това ще видим как ще продължим да запълваме дупката, която имаше. Трябва следващият сезон да започне от една основа от играчи на добро ниво, да се вземат други и така да се върви напред. Защото на терена излизат играчите и те играят. Който има по-добри футболисти, има по-голяма вероятност да спечели. В последните години не е имало футболисти от школата на Левски, които са били титуляри. Сега са мачовете, които дават най-добра представа за това какво ще бъде в бъдеще. За да дам по-точен отговор, трябва да минат тези мачове, защото футболистите се виждат във важните мачове. Вече съм казал на президента за кои футболисти имам идея. Добрите футболисти трябва да правят разликата във важните мачове. Ще бъде грешка да не мислим за първенството. 4 т. са по силите ни да бъдат стопени. Да, купата е много важна за нас, но ние продължаваме да играем и за първенството. Знам какво означава за хората да спечелиш дерби. Ние ще играем както за Купата, така и за първенството”,  завърши Роси.
"Тежко е да загубиш така. Борехме се цял мач. Първите 30 минути не ни се получаваше играта, но после се противопоставихме добре. Накрая късметът беше с тях. Жалко, че получихме този гол от корнер, но искам да поздравя нашия капитан Божидар Митрев. Той извади много положения, а и спаси дузпа, така че не може да бъде обвиняван за това попадение. Всеки мач е важен за нас", заяви десният бранител Иван Горанов, предпочетен пред сърбина Милош Цветкович.

 

Обществените поръчки над 5 млн. лв. под специален надзор

автор:Дума

visibility 306

/ брой: 79

Забраняват рекламата на хазарт в медиите

автор:Дума

visibility 333

/ брой: 79

Безплатни винетки за електромобилите на инвалидите

автор:Дума

visibility 384

/ брой: 79

Жилищните кредити с нови рекорди

автор:Дума

visibility 316

/ брой: 79

Северна Македония гласува за президент

автор:Дума

visibility 299

/ брой: 79

ЕП прие закон за защита на жените

автор:Дума

visibility 347

/ брой: 79

Хиляди деца в Румъния оставени на бабите

автор:Дума

visibility 346

/ брой: 79

Накратко

автор:Дума

visibility 255

/ брой: 79

Политически кукувици

автор:Александър Симов

visibility 393

/ брой: 79

Договорът с „Боташ“ е национално предателство

visibility 324

/ брой: 79

Как Йончева забрави "Ало, Банов"

автор:Дума

visibility 339

/ брой: 79

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ