25 Април 2024четвъртък15:04 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Гриша Ганчев: Лудогорец отдавна си купи титлата

От "Армията" ще подарят шлифовалка на "оня град"

/ брой: 74

автор:Мони Георгиев

visibility 1017

Съсобственикът на ЦСКА-Сф Гриша Ганчев призна, че отборът няма как да се бори за титлата, която отдавна била отредена за Лудогорец. Шефът на "червените" открито обяви, че разградчани подкупват ръководни фактори в БФС, за да нямат проблем със спечелването на трофея. 7 кръга преди края на сезона в Първа лига столичният тим изостава на 6 т. от "орлите", а според Ганчев няма смисъл да ги гонят, защото ще бъдат спрени. „Отборът ни е прекрасен. Супер е. Ще се мъчим да запазим второто място, защото титлата е в оня град. Поздравяваме ги. Ще им пратим един скромен подарък – една шлифовалка да понарежат малко и да пратят и на Станислав Тодоров, и във футболния съюз, защото много хора са действали по този начин”, започна Ганчев.
„Догодина също ще е много интересно първенството. Битката ще е жестока за второто място. Тези, които си играят нормално, ще се борят за втората позиция. Другата е капарирана. Не мисля, че победа на 5 май би променила нещо, защото има много подизпълнители, много нещо”, допълни бизнесменът. Той обясни и защо не е част от новия Изпълком на БФС. „Никога не съм искал да бъда повече в Изпълкома още преди две години. Има там един Караманджуков ли, какъв е. Той се разкарва с чували с пари по отборите, по съдиите. Него попитайте, аз с такива работи не се занимавам. От ЦСКА никой не се занимава с такива работи, предполагам и от Левски. Щом им е хубаво на всички така да ги правят на глупаци, нека си обикаля. Той е богат човек този, щом ги разнася чувалите с парите”, коментира Ганчев в Музея на спортната слава, където бе представена автобиографичната книга на легендата Аспарух Никодимов "С ЦСКА в сърцето". "Бате Паро, пожелавам ти още 100 книги да напишеш. Ти и Пената бяхте художници на терена, сега сте писатели в живота. ЦСКА е най-хубавото нещо", каза Ганчев пред "червената" общност, уважила събитието. Сред нея личаха легенди на "червените" като Димитър Пенев, Петър Жеков, Пламен Марков и Спас Джевизов. Автори са спортните журналисти Станил Йотов и Цветан Дерменджиев. Изданието е на "Хибрид Буукс" и е с цена 16 лв.

Обществените поръчки над 5 млн. лв. под специален надзор

автор:Дума

visibility 250

/ брой: 79

Забраняват рекламата на хазарт в медиите

автор:Дума

visibility 262

/ брой: 79

Безплатни винетки за електромобилите на инвалидите

автор:Дума

visibility 314

/ брой: 79

Жилищните кредити с нови рекорди

автор:Дума

visibility 259

/ брой: 79

Северна Македония гласува за президент

автор:Дума

visibility 240

/ брой: 79

ЕП прие закон за защита на жените

автор:Дума

visibility 275

/ брой: 79

Хиляди деца в Румъния оставени на бабите

автор:Дума

visibility 268

/ брой: 79

Накратко

автор:Дума

visibility 204

/ брой: 79

Политически кукувици

автор:Александър Симов

visibility 296

/ брой: 79

Договорът с „Боташ“ е национално предателство

visibility 250

/ брой: 79

Как Йончева забрави "Ало, Банов"

автор:Дума

visibility 259

/ брой: 79

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ