20 Април 2024събота05:17 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Помен за СДС

/ брой: 76

автор:Валентин Георгиев

visibility 1568

"О, Боже, епична е, хвърляйте телата!" Така саркастично, с една убийствена алегория върл фен на "автентичното дясно" описа онзиденшната битка за бъдещето на СДС, на която ошашавеният българин стана свидетел. То не бяха юмруци, дърпане и скубане, не бяха закани, викове и удари под кръста - сеирът на събранието в Дома на културата в "Красно село" бе толкова голям, че човек се пита това ли остана от онази партия, която навремето увличаше масите с претенции, че е носител завинаги на промяна и демокрация.    
Потопена в нафталина на забравата след последните избори, партията на Лукарски се опита да напомни за себе си в нов опит за реанимация и търсене на "патриотични" съюзници. Един файтон хора останаха, обаче и той се оказа тесен заради интригантска завера на вътрешната опозиция вождът да бъде свален и сменен. И да се бият, и да се целуват, присъдата е ясна - под 3%. А явно наближава време за избори, защото другата им жалка конкуренция в лицето на ДСБ и отломки от разпадналия се Реформаторски блок също беше активирана за поредния инженерингов проект, кръстил се "Демократична България". И там работата намирисва, но пусти вождизъм не дава мира. СДС от години не е нищо повече от платформа, даваща шанс на няколко човека, но не гаранции да влязат в парламента. След управлението на умника Лукарски вече и това не дава, но явно има някой и друг скрит актив, та затова е тази епична битка. Кранчетата отдавна са затворени, но меракът за оцеляване и власт умира последен. Да не говорим за 4-страничния "сценарий" на преврата, който бе развят на събранието и лъсна по медиите. Колко умно, колко демократично и колко красиво! От случилото се може да излезе един хубав предизборен клип на десницата. В историята винаги се намира един човек, който да загаси лампите и да заключи залата... За СДС май този момент вече е наближил! Бог да го прости и амин!

БСП огласява днес доклада за договора с ,,Боташ"

автор:Дума

visibility 347

/ брой: 75

Еврото пак се отлага

автор:Дума

visibility 468

/ брой: 75

Руските активи - в полза на Украйна

автор:Дума

visibility 423

/ брой: 75

Полицията разтури лагер на 450 мигранти в Париж

автор:Дума

visibility 347

/ брой: 75

САЩ връщат петролните санкции за Венецуела

автор:Дума

visibility 328

/ брой: 75

Накратко

автор:Дума

visibility 266

/ брой: 75

Признат провал

автор:Евгени Гаврилов

visibility 348

/ брой: 75

Отново за енергийно бедните

visibility 321

/ брой: 75

Липса на отговорност

автор:Александър Урумов

visibility 325

/ брой: 75

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ