Лого ДУМА
ДУМИ МНОГО ДУМА Е ЕДНА

23 Септември 2018 | Неделя
 
вход регистрирай се

Спорт

Левски разкрива честването на Гунди на мача в петък

Владимир Николов

1. Май 2018 , брой: 82   221   0Подробностите около честванията за 75-годишния юбилей от рождението на легендата на Левски и България Георги Аспарухов ще бъдат обявени по време на мача на „сините“ с Ботев в петък, разкри финансовият директор на клуба Красимир Иванов на специално организиран брифинг. Тогава ще бъде обявен официално съперникът на Левски за приятелския мач, предвиден на 19 август.
"Сините" готвят куп инициативи за юбилея на Гунди, а се изказват предположения, че за спаринга ще бъде поканен аржентинският гранд Бока Хуниорс, но Иванов обяви, че това ще е сред изненадите за запалянковците.
„Една от скритите изненади е да  разкрием името на съперника ни. Тогава ще стане ясно с кого ще се срещнем на 19 август. В интерес на истината лесно уредихме съперника. Може би шансът бе на наша страна. Ние се оглеждахме за възможности. Появи се и в рамките на няколко дни уредихме детайлите. За нас като клуб бе важно да се изпълни това наше желание, да има събитие, което да маркира лятото. От петък започват различни инициативи. В средите на феновете има доста идеи, организиране на детски турнир. Смятаме да възродим един от турнирите, носещи името на Гунди. Започваме от петък, а лятото и есента ще продължим“, обясни Иванов.
Запитан дали Христо Стоичков е съдействал за уреждането на съперника, Иванов отговори:  „Знам, че излязоха такива слухове, ние лично с него не сме разговаряли. Надявам се да има възможно най-много хора на стадиона по време на мача с Ботев. Очевидно носталгията по Гунди ще допринесе повече от футболната интрига. Надявам се повече фенове да дойдат. Дано повече хора пристигнат и от Пловдив. За съжаление, петък е работен ден, но се надявам от Пловдив максимално много хора да дойдат“, добави Иванов.
 

 

 

Апис
Всички права запазени "ДУМА"