20 Април 2024събота08:39 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

В помощ на пропагандиста: за евроатлантическите ценности

/ брой: 84

автор:Лозан Такев

visibility 1623

Ако кликнете в изображения на Гугъл за евроатлантическите ценности, веднага ще се натъкнете на няколко портретчета на Цветан Цветанов, на Бойко Борисов, ще видите, колкото и да не ви се иска, отново Николай Ненчев, Даниел Митов, естествено, Иво Инджев, па и Едвин Сугарев дори... От Инджев може да прочетете статийки, а от Сугарев стихчета, които ще ви характеризират някои от тези ценности...
Но в евроатлантизма най-вече ще ви убеждава Цветан Цветанов. По неговите послания ще трябва да се гордеете и да сте щастливи, че имате възможност да сте близко до тях и да сте част от същите тези евроатлантически ценности...
Тук се налага да предложим малко примери в помощ на пропагандиста Цветанов, защото той и така не пожела нито веднъж, аджеба, да обясни какви са тези ценности - материални, духовни, политически, естетически, културни, социални и пр. За да знаете за какво се гордеете и от какво толкова трябва да сте безкрайно щастливи!
Пропагандното клише "евроатлантически ценности" все пак има своите корени и обяснения. И най-вече живи примери от действителността.
Ето, например, къде отиват децата ни през  софийския Терминал? Към териториите на тези ценности - САЩ, Канада, Европа. Не отиват на Изток, нали? Също така евроатлантическите ценности направо ни задължават да имаме русофобска ориентация.
В Украйна веднага забраниха руските филми, руския език, руската социална мрежа... Русофобската истерия е начало на ценностите в новия век... И за това често ни говори пропагандистът Цветан... А какво друго са санкциите към Русия, ако не сляпо подражание и подкрепа на евроатлантическите ценности у нас? Нали помните как неотдавна Росен Плевнелиев от една телевизия се молеше да изгоним поне един, само един руски дипломат, за да защитим именно пак тези евроатлантически ценности! 
А нима не са евроатлантически ценности джендърската идеология, гейпарадите и пристрастяването към тях? Не са ли също евроатлантически ценности използването на автомобили втора и трета употреба, прекалено многото Е-та в храните от Европа, другите специални цени за България, защото в края на краищата, подчертавам, в края на краищата сме европейци, нали!С други думи - нещо като краят и задният двор на Европа...
И вече трябва да се гордеем и с футболното хулиганство, каквото е и на Острова... Трябва да се гордеем с ниските доходи, с престъпността, с неграмотността, особено с корупцията, които няма как да не са и отражение на евроатлантическата ни привилегия и ориентация.
Гордеем се, гордеем се, че атлантиците решават мира в света... САЩ, Великобритания и Франция с "мирни цели" пратиха срещу недоказаното химическо оръжие стотици ракети към Сирия... Както преди време унищожиха Либия, Ирак, както бомбардираха Белград... Както преди години хвърлиха бомби и над София и други български градове, да опазят мира в Европа и в света... Да опазят евроатлантическите ценности...
Към евроатлантическите ценности няма как да не се прибавят милването по главата на Шефа от Жан-Клод Юнкер, папското галене по главата на премиера до три пъти и куп други съпровождащи екстри от рода на "конгратюлейшън", "всички сме парле ву франсе"...
Част от евроатлантическите ценности са и прословутите молитвени закуски в Белия дом, от които ходим щастливи и сити след 1991 г. и всички ние. С месеци престояват там наши пропагандисти, особено Цветанов, а сега скоро на обучение беше и едно наше момиче от село Болярово, което не знаеше, че Пекин е столица на Китай, а не на Виетнам. Готви се да ни обяснява след това и на нас новите атлантически ценности и като прибавим европейското ни присъствие постоянно в Европа, се получават известните вече евроатлантически ценности, без които не можем вече да направим и крачка... Напротив, тепърва ще се гордеем и ще имаме щастието да виждаме плодовете им.
   
 

БСП огласява днес доклада за договора с ,,Боташ"

автор:Дума

visibility 347

/ брой: 75

Еврото пак се отлага

автор:Дума

visibility 468

/ брой: 75

Руските активи - в полза на Украйна

автор:Дума

visibility 423

/ брой: 75

Полицията разтури лагер на 450 мигранти в Париж

автор:Дума

visibility 347

/ брой: 75

САЩ връщат петролните санкции за Венецуела

автор:Дума

visibility 328

/ брой: 75

Накратко

автор:Дума

visibility 266

/ брой: 75

Признат провал

автор:Евгени Гаврилов

visibility 348

/ брой: 75

Отново за енергийно бедните

visibility 321

/ брой: 75

Липса на отговорност

автор:Александър Урумов

visibility 325

/ брой: 75

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ