Лого ДУМА
ДУМИ МНОГО ДУМА Е ЕДНА

23 Октомври 2018 | Вторник
 
вход регистрирай се

Спорт

Венци Стефанов пак захапа Левски

Владимир Николов

15. Май 2018 , брой: 91   192   0Президентът на Славия Венци Стефанов се подигра с отбора на Левски след загубата на финала за Купата на България миналата седмица. Клубът им дава една камара пари на привържениците за хореография и затова Левски трябва да бъде прекръстен на Филип Кутев. След финала вече казах, че не намирам поведението на част от феновете на Левски за нормално. Смятам, че и г-н Русев не го намира за нормално. Не говоря за европейско поведение, а за човешко.
Не може да намесват покойната ми майка и син. Левски казва, че не може да се оправи с феновете. Дават им една камара пари за хореография. По-добре тогава Левски да се прекръсти на Филип Кутев, щом прави толкова красива хореография.
В България взимаме някакви чужденци и нищо не става. И аз се наиграх с подобни играчи и затова реших да спра. Славия няма да спира никой футболист. При добра оферта може да се разделим с всеки състезател. През този сезон слабото място на Славия беше защитата. Дори и с тази защита обаче Левски не успя да ни победи. Ако вземем някой опитен футболист, той ще е бранител", каза Стефанов.

 

 

 

Апис
Всички права запазени "ДУМА"