Лого ДУМА
ДУМИ МНОГО ДУМА Е ЕДНА

21 Септември 2018 | Петък
 
вход регистрирай се

Живот

Специални прожекции на нови български филми в Дома на киното

Дума

17. Май 2018 , брой: 93   226   0Някои от най-новите български филми се прожектират специално за феновете на Седмото изкуство в Дома на киното. Асен Блатечки, който е режисьор и изпълнител на главната роля във високооктановия екшън "Бензин", ще разкаже за лентата и участието си в нея на 19 май в 17,30 ч. Звездата е избран наскоро за "Любим актьор" в категория "Кино" на първото издание на наградите "Nova подкрепя българските филми".
На двете сестри Мая и Ива - героини в "Маймуна", ще се наложи да пораснат бързо, a на възрастните - да останат усмихнати въпреки всичко. Режисьорът, сценарист и продуцент на лентата Димитър Коцев-Шошо и сценаристът Иван Марков, заедно с Александра Костова, Радина Боршош и още актьори от филма, ще бъдат на място в неделя, 20 май, от 16,00 ч., за да отговорят на всички въпроси от феновете.
Романтичната драма "Дъвка за балончета" ще се прожектира на 20 май, в 18,00 ч. Лентата разказва историята на децата от 80-те и техните приключения, но и как се е развил животът им 25 години по-късно. Филм за чистата детска любов и препятствията, които стоят пред нея. Невръстната актриса Аглея Гумнерова ще присъства в Дома на киното заедно със сценаристите Георги Иванов и Теодора Маркова.

 

 

 

Апис
Всички права запазени "ДУМА"