Лого ДУМА
ДУМИ МНОГО ДУМА Е ЕДНА

21 Септември 2018 | Петък
 
вход регистрирай се

Живот

Спектакъл за "АББА" има 5 пъти повече концерти от оригиналната група

Дума

17. Май 2018 , брой: 93   242   0
Снимка


Внушителен успех и рекорден интерес отбелязват музикалните критици за въздействащата продукция "Шоуто на AББA". Създаден преди повече от 15 години в чест на легендарната шведска група, впечатляващият спектакъл може да се похвали с 5 пъти повече концерти от тези на оригиналния скандинавски състав. Българската публика също ще има уникалната възможност да преживее магията на "Шоуто на AББA" на 29 септември в София - зала 1 на НДК, и на 27 септември в пловдивския Античен театър.
Още с първото си представяне на сцена през 2001 г. в Норвегия спектакълът успява да очарова всички почитатели на емблематичната четворка. Благодарение на грандиозната премиера следват повече от 700 концерта в 40 страни на 5 континента и над 2 млн. продадени билета в цял свят, докато самите "АББА" имат реализирани 130 концерта. Най-големият лайв на шоуто е пред 70 000 публика в Сао Пауло, Бразилия.
Днес, 17 години след създаването си, "Шоуто на AББA" продължава да привлича хиляди нови почитатели на легендарната поп група с уникален двучасов лайв, посветен на 45-годишната музикална история на култовата четворка. Песните и вечните хитове в спектакъла се изпълняват от група "Waterloo" и Националния симфоничен оркестър на Лондон, режисиран от музикалния гений Матю Фрийман. В представлението участва и саксофонистът на "AББA"- Улф Андерсон.
Билети за шоуто у нас на цени от 40 до 80 лв. се продават в мрежата на Eventim. ВИП пакети има на bileti365.com, уточниха от екипа на организатора на събитието "Moko Solution".

 

 

 

Апис
Всички права запазени "ДУМА"