20 Април 2024събота07:38 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Стивън Петков отрече за трансфер

/ брой: 93

автор:Мони Георгиев

visibility 1072

Голмайсторът на Ботев Пд Стивън Петков засега не мисли за трансфер. Нападателят, който навърши 23 години на 7 май, заби и двата гола за победата над Верея с 2:0 в предпоследния кръг и вече има 8 попадения в 8-те мача от плейофите, в които е играл, и с общо 15 гола е трети между реализаторите в Първа лига.
Заради постоянството той бе избран за Играч №1 на месец април в анкетата на Пресклуб "България". "Не мисля, че това ще ми е последната награда с Ботев. Имаме още един мач и трябва да вземем 3-те точки в Разград. Не е редно да ме пращат в ЦСКА. Как стават тия работи, не знам? Имам още година договор с Ботев и висока откупна клауза. Само един отбор в България може да си ме позволи и едва ли ще ме купи втори път", заяви Петков, като визираше Лудогорец. Но допълни, че е професионалист и не вижда проблем да заиграе на "Армията", въпреки че е юноша на Левски. Стивън Петков призна, че той и другите нови летни попълнения на Ботев не са успели да заместят пълноценно напусналите след миналогодишния сезон, в който пловдивчани ликуваха с купата, затова и настоящият шампионат е разочароващ, след като Ботев ще завърши 5-и. Петков още чувства горчилка и от скандала с "черното тото", в който бе въвлечен през 2014 г. Тогава той бе изхвърлен от младежкия национален отбор до 19 г. и обявен за продажник заради подозрения, че е участвал в манипулиране на срещи, но след месеци следствието го оправда. Петков желае в по-далечен план да заиграе в чужбина.


Стивън Петков със значката за Футболист на месец април
Снимка Авторът

 

БСП огласява днес доклада за договора с ,,Боташ"

автор:Дума

visibility 347

/ брой: 75

Еврото пак се отлага

автор:Дума

visibility 468

/ брой: 75

Руските активи - в полза на Украйна

автор:Дума

visibility 423

/ брой: 75

Полицията разтури лагер на 450 мигранти в Париж

автор:Дума

visibility 347

/ брой: 75

САЩ връщат петролните санкции за Венецуела

автор:Дума

visibility 328

/ брой: 75

Накратко

автор:Дума

visibility 266

/ брой: 75

Признат провал

автор:Евгени Гаврилов

visibility 348

/ брой: 75

Отново за енергийно бедните

visibility 321

/ брой: 75

Липса на отговорност

автор:Александър Урумов

visibility 325

/ брой: 75

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ