Лого ДУМА
ДУМИ МНОГО ДУМА Е ЕДНА

21 Септември 2018 | Петък
 
вход регистрирай се

Спорт

Резервите на Лудогорец спряха Берое

Дума

17. Май 2018 , брой: 93   220   0С резерви и юноши Лудогорец стигна до 1:1 при гостуването на Берое в мач от предпоследния кръг на Първа лига. Под Аязмото Денислав Александров (65) даде аванс на шампионите, а с 203-ия си гол в елита Мартин Камбуров (67) донесе точката на заралии. Те обаче не успяха да се възползват от загубата на Левски от ЦСКА-Сф (2:3) и доближиха само на 2 т. "сините" в борбата за третото място.
Треньорът на "орлите" Димитър Димитров-Херо пусна преди мача титулярите си в почивка, а вместо тях в игра още от първата минута се появиха Александров (20 г.), Светослав Ковачев (20 г.) и Доминик Янков (17 г.). Също така титуляри бяха Цветомир Панов и Венцислав Керчев, а след почивката се появиха Ерол Дост (18 г.) и Ивайло Климентов (20 г.).
"Заслужавахме повече победата, въпреки формацията, с която излязохме. Създадохме повече положения, жалко, че не ги реализирахме. Младите момчета са показали, че имат потенциал, но все още отстъпват във физическо отношение и им предстои много работа", обяви Херо.
"Не ни достигна спокойствие и вяра. Когато се играе с напрежение и има цели, се получават такива грозни гледки. Сезонът като цяло за мен е позитивен. Имахме и някои негативни, но предпочитам понякога да играем футбол и да загубим, отколкото на хикс без да сме показали игра. Най-важното е Берое да се развива, но има още път да извървим. Това четвърто място е плод на труда на всички в отбора. Искахме третото, но явно нещо ни липсва", призна наставникът на Берое Александър Томаш.

 

 

Апис
Всички права запазени "ДУМА"