24 Април 2024сряда06:54 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

ПАРДОН

След ГЕРБ - ГРОБ

/ брой: 99

visibility 909

Мария Цекова

Реших да върна депутата си! Щото в гаранционен срок е, а много дефекти даде!
Досега търпях го - човек на години съм, знам какво е поначало качеството на този продукт на българска почва. Уж щеше за социална справедливост да се бори, интересите на отрудените слоеве да защищава, корупцията из корен да изкорени, бандюгите в затвора да вкара и безработицата в миша дупка да натика... Нищо такова! Облече версачето, намести задница в мерцедеса и захвана интервюта да дава и по света да пътува... Миналия месец обаче чашата преля. Някакъв там интернетски сайт съобщи, а след това всички телевизии го повториха - от първия ден на депутатството си до днес той, жена му и дъщеря му станали собственици на четири апартамента. Плюс място за строеж в Несебър! На самия бряг на морето... Е, тука вече ушите ми писнаха! Щото вярно - виждал съм и други борци за социална справедливост, но те поне мярка имаха. Един, два апартамента и виличка в околностите на София, стигаха им, а ето - моят направо преплитане на червата ще вземе да получи от тая негова лакомия.
Отидох аз в отдела за рекламации, а там, както си му е редът, ме заразпитваха къде какво чука, масло откъде капе, искри някакви и мирис на изгоряло изделието... Викам им:
- Той, дето за моето щастие обещаваше да се бори, с четири апартамента се уредил, а мене единственото ми жилище със съдия-изпълнител ми го прибраха! Щото вече пета година съм безработен и през това време ни парно, ни вода, ни данъци, ни ток съм плащал!
- Разбираме ви, но и вие ни разберете! В инструкцията за ползване ясно е написано, че няма сам да ремонтирате депутата си, а ето, вместо да го дадете на специалист, вие сте се опитвали да го оправите с подръчни средства! Обаждали му сте се по телефона и сте го наричали гаден ментърджия! Дори сте го псували! 
- Как да не го псувам! Слушах го в "Неделя 150"! През всичкото време се терзаеше като как просто не може нощем да спи от болка и страдание поради дереджето на безработните!
- Не, не! – заинатиха се ония от рекламациите. – Не е трябвало сам да го псувате, а да го дадете на медиите! Те са специално обучени в псуването!
И отказаха да го приемат! Взеха си белята, разбира се! Щото и аз, като се ядосам, нищо не може да ме спре. Значи тръгнах от сутришен блок в сутришен блок, от омбудсман на омбудсман, от европейски комисар на европейски комисар и от гражданско движение на гражданско движение! Накрая успях - върнах дефектната стока! Не смятайте обаче, че съм победил! Чета вчера във вестника – значи моят и още десетина други дефектирали политици регистрирали нова партия. Партия ГРОБ! Което в български превод означава Граждани за Радост и Обществено Благоденствие! Ще се явяват още на следващите избори и от сега не спират да обясняват по телевизиите как са готови до последна капка кръв да воюват само и само на електората да му е добре!
Няма измъкване от тия тарикати и това си е!
  

Великденската трапеза поскъпва

автор:Дума

visibility 408

/ брой: 77

Рязкото застудяване удари реколтата от череши

автор:Дума

visibility 447

/ брой: 77

Когато ни свърши руския петрол, бензинът поскъпва

автор:Дума

visibility 421

/ брой: 77

България в еврозоната - по-реалистично е през 2026 г.

автор:Дума

visibility 374

/ брой: 77

Извращения

автор:Александър Симов

visibility 441

/ брой: 77

Диверсификация

автор:Мая Йовановска

visibility 411

/ брой: 77

За 10-те постижения след Десети

visibility 398

/ брой: 77

НА ВТОРО ЧЕТЕНЕ И ГЛЕДАНЕ

автор:Лозан Такев

visibility 428

/ брой: 77

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ