28 Март 2024четвъртък23:20 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Левски търси директор

Наско Сираков не е сред вариантите за заместник на Асен Букарев

/ брой: 99

автор:Владимир Николов

visibility 772

Левски търси да назначи специалист за спортен директор. Позицията е вакантна още от 8 февруари, когато изненадващо Асен Букарев напусна "Герена". Неговите функции до известна степен изпълняваше треньорът Делио Роси, но "сините" вече се оглеждат за титуляр на тази позиция. Вариант за нея не е легендата на клуба Наско Сираков, който вече няколко пъти беше спортен директор. Това разкри изпълнителният директор на Левски Красимир Иванов по време на честванията, с които бяха отбелязани 104 години от основаването на клуба. Иванов също така пак потвърди, че треньорска рокада няма да има, дори отборът да не спечели баража с Черно море за Лига Европа снощи.
"С увеличаването на броя на годините нарастват и очакванията към отбора. Надявам се със следващата година да продължи възходящото развитие. Резултатът от финала за Купата на България охлади настроението ни, но като цяло се развиваме в положителна насока. Делио Роси има договор за още една година. Нашата цел е да си извлечем поуки от грешките през тази кампания и да не ги повтаряме следващата.
Търсим нов спортен директор, защото тези думи излязоха от моята уста преди няколко дни. Тепърва предстои да правим изводи за изминалия сезон, но засега те ни водят натам, че имаме нужда от по-добра организация на цялата футболна и спортна дейност в клуба. Съсредоточили сме се върху това да сме наясно с нашите изисквания за човека на поста, а като го изясним, ще се спрем и на самото име, ще имаме достатъчно време да го намерим", обяви Иванов.
Той допълни, че преговарят за удължаването на договорите на Васил Панайотов и Роман Прохазка. Двамата от днес практически са свободни агенти, защото настоящите им контракти изтичат. Вероятността Прохазка да остане на "Герена" е малка, защото словакът има оферти от чешкия Виктория Пилзен, както и от полския Лех Познан.
Двамата капитани на Левски Божидар Митрев (вляво) и Роман Прохазка поднасят венец пред могилката в 22-ра гимназия, където преди 104 години е основан клубът



Снимка Спортал

Без паспортна проверка за пътуващи от и за шенгенски държави

автор:Дума

visibility 312

/ брой: 59

Светофарите с различни сигнали за посоките

автор:Дума

visibility 314

/ брой: 59

Върнаха 48 млн. лв. от аванса за правителствения комплекс

автор:Дума

visibility 291

/ брой: 59

Протест в Унгария срещу корупцията

автор:Дума

visibility 336

/ брой: 59

Педро Санчес против независимост на Каталуня

автор:Дума

visibility 271

/ брой: 59

Израел ликвидирал командир №3 на Хамас

автор:Дума

visibility 291

/ брой: 59

Накратко

автор:Дума

visibility 235

/ брой: 59

Рецепта за катастрофа

автор:Дума

visibility 355

/ брой: 59

Пътят надолу*

автор:Валерия Велева

visibility 302

/ брой: 59

Цялата соросоидна сган - вън!

visibility 320

/ брой: 59

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ