25 Април 2024четвъртък23:42 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Фенове на Левски и Ботев Пд въстанаха срещу Марешки

/ брой: 106

автор:Мони Георгиев

visibility 1061

Бившият председател на Националния фенклуб на Левски Златин Тепсиев-Голди и популярният привърженик на Ботев Пд Велизар Цолакидис се изказаха остро срещу лидера на партия "Воля" Веселин Марешки. Депутатът обяви, че ще внесе законопроект в парламента, който да забрани на клубовете да носят имена на национални герои. В България десетки тимове имат за патрон, като най-често срещаните са именно Левски и Ботев. "Може да смениш името на партия и от "Воля" да стане "Ялов". Левски е кръстен от 15-годишния Борис Василев-Боркиша от Втора мъжка гимназия. Първо, защото Васил Иванов Кунчев е национален герой, и второ, защото Левски е първият български модерен спортист заради лъвския скок", заяви Голди.
"Видяхме какво направи Марешки като президент на Локо Пд - бутна трибуна "Бесика", увеличи дълговете им и изчезна. Сигурно си прави PR преди изборите. Много клубове по света носят имената на национални герои - Ботафого, Вашко да Гама, Велес Сарсфийлд, Обилич, Скендербеу, даже в Македония имат клуб, кръстен на българския революционер Гьорче Петров. В Гърция имат и на богове - Арис, Аполон...", допълни "бултрасът", придобил известност от клипче, в което след мач с Лудогорец прекъсва интервю с шефа на "орлите" Ангел Петричев. Велизар Гърка отговори с насмешка на идеята на спортния директор на Локо Пд Чавдар Цветков да бъде изграден модерен стадион в Пловдив, който да ползват двата клуба. "Това е все едно да легнем с Цветков в една спалня. Няма община, дори Столична, която да си позволи да финансира подобно нещо."

Обществените поръчки над 5 млн. лв. под специален надзор

автор:Дума

visibility 306

/ брой: 79

Забраняват рекламата на хазарт в медиите

автор:Дума

visibility 333

/ брой: 79

Безплатни винетки за електромобилите на инвалидите

автор:Дума

visibility 384

/ брой: 79

Жилищните кредити с нови рекорди

автор:Дума

visibility 316

/ брой: 79

Северна Македония гласува за президент

автор:Дума

visibility 299

/ брой: 79

ЕП прие закон за защита на жените

автор:Дума

visibility 347

/ брой: 79

Хиляди деца в Румъния оставени на бабите

автор:Дума

visibility 346

/ брой: 79

Накратко

автор:Дума

visibility 255

/ брой: 79

Политически кукувици

автор:Александър Симов

visibility 393

/ брой: 79

Договорът с „Боташ“ е национално предателство

visibility 324

/ брой: 79

Как Йончева забрави "Ало, Банов"

автор:Дума

visibility 339

/ брой: 79

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ