Лого ДУМА
ДУМИ МНОГО ДУМА Е ЕДНА

25 Септември 2018 | Вторник
 
вход регистрирай се

Няколко думи

Конграчулейшънс, Портних!

Ина Михайлова

6. Юни 2018 , брой: 107   2416   0Един летен дъжд и Варна потъна. Един летен дъжд и отекоха илюзиите, че кметът Иван Портних е грижовен и добър стопанин на своя град. Един летен дъжд заличи "грандиозните ремонти" и показа с какви материали и качество са направени те. Един летен дъжд и лъсна истината, че милионите, отпуснати от ГЕРБ за кмета на ГЕРБ, са отишли другаде. Новонаправените булеварди и тротоари на Варна станаха на юфка. Надпреварата кой повече да открадне даде резултат - градът е съсипан заради безхаберието, кражбите, липсата на контрол.
Конграчулейшънс, Портних! Сега какво следва? Нови милиони. Поне 100, нали така? От Европа и от правителството. Милиони за фирмите на ГЕРБ за ремонти до следващия летен дъжд.
Ало, Портних! Звъннахте ли на Началника, за да го попитате къде е държавата? Така рИвахте преди четири години, когато пак дъждът показа неадекватността ви като кмет. А министърът на вътрешните работи помага ли? Звъните ли?
Ще има милиони за Варна, Портних. Защото сте от ГЕРБ, а идват избори. Ще ги плащат обаче не само варненци. Всички плащаме - при всеки дъжд, за всеки ремонт, извършен от безхаберници, безконтролно и орташката. Варна е нагледен пример какво правите с държавата.

 

 

Апис
Всички права запазени "ДУМА"