Лого ДУМА
ДУМИ МНОГО ДУМА Е ЕДНА

20 Септември 2018 | Четвъртък
 
вход регистрирай се

Няколко думи

Търси се лицето Г.З.

Ина Михайлова

8. Юни 2018 , брой: 109   2649   0МВР очаквано хвана "беглеца" Владимир Пелов мъртъв. Което отключи всички мисловни, поетични и психологични заложби на професионалното му ръководство.
Цял ден социалните мрежи се тресат от смях и съмнения: казал ли е главният секретар на МВР Младен Маринов, че "лицето е агресирало словесно, в резултат на което лицето е ударило лицето по лицето и лицето е извадило незаконно притежавано огнестрелно оръжие и е произвело изстрел по лицето, на което лицето е отвърнало със стрелба по лицето..."
Новината е фалшива. А защо да не е истинска? У лицето М.М. са налице данни за подобно обосновано предположение. След като лицето може да каже, че Пелов "е намерил най-удобното място, става въпрос за едно дере, което е облагородено и направено във вид на алея", но е дере все пак, що да не рече и другото? От главния секретар на МВР може да се очаква всичко. Дори да каже, че лицето Г.З. е злепоставило лицето Б.Б. по тайно указание на лицето Цв.Цв.
От престараване заради новата евродиректива за личните данни, за която у нас все още няма закон, от МВР и прокуратурата стават все по-жалки. Ма, мола ви, някой да ги изтрие от лицето на Земята!

 

 

Апис
Всички права запазени "ДУМА"