28 Март 2024четвъртък21:08 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Бриела дебютира с горещо парче

/ брой: 116

автор:Дума

visibility 560

Най-новото попълнение на българската поп сцена - 19-годишната Бриела, представя дебютното си парче "Boom Pow" и видео към него. Сингълът обещава да се превърне в горещ хит с лятно настроение и бунтарски дух.
Бриела (Габриела Байкушева) е талантлива млада изпълнителка със запомнящ се стил и глас, които впечатлиха журито в последното издание на един от най-харесваните музикални формати "Гласът на България", където стига до трети кръг. Риалитито е част от пътя й към сбъдване на нейната мечта да изгрее на музикалната сцена. Тя обаче идва след голяма подготовка - едва на 7 години Габриела се явява на първия си конкурс "Мис малки таланти". В гимназията печели стипендия за четири години професионално обучение във Voice Academy, където изучава солфеж, хармония, мелодия, пиано, писане на текстове, музикален бизнес, пеене, актьорско майсторство и танци.
Зад песента на Бриела стоят Преслав Бориславов и Борислав Тонев от Cool Kid$, а видеото е дело на режисьора Радостин Събев-Шошо.
"Парчето, което направих с моите продуценти, е лятна и свежа хапка, за която винаги съм си мечтала. Исках да направя нещо, което да слушам с удоволствие, отивайки на море или докато съм с приятели. В песента разказвам за неизживяна любов, за нещо недостъпно, но и толкова близко. Бих искала всеки да намери своята история или ситуация в песента!", сподели Бриела за пилотния си сингъл "Boom Pow".

https://www.youtube.com/watch?v=lBy20U3x0Tg&feature=youtu.be
https://drive.google.com/file/d/1ioIyKlUEL62fphSasrD356jDxcwpDxzK/view
https://drive.google.com/file/d/1ghHJZcU7Dy6RxCYCbMyyaNKRNWB29zdO/view

Без паспортна проверка за пътуващи от и за шенгенски държави

автор:Дума

visibility 312

/ брой: 59

Светофарите с различни сигнали за посоките

автор:Дума

visibility 314

/ брой: 59

Върнаха 48 млн. лв. от аванса за правителствения комплекс

автор:Дума

visibility 291

/ брой: 59

Протест в Унгария срещу корупцията

автор:Дума

visibility 336

/ брой: 59

Педро Санчес против независимост на Каталуня

автор:Дума

visibility 271

/ брой: 59

Израел ликвидирал командир №3 на Хамас

автор:Дума

visibility 291

/ брой: 59

Накратко

автор:Дума

visibility 235

/ брой: 59

Рецепта за катастрофа

автор:Дума

visibility 355

/ брой: 59

Пътят надолу*

автор:Валерия Велева

visibility 302

/ брой: 59

Цялата соросоидна сган - вън!

visibility 320

/ брой: 59

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ