01 Май 2024сряда18:10 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Том Круз иска още от "Мисията невъзможна"

/ брой: 120

автор:Дума

visibility 53

Том Круз планира да бъдат заснети още най-малко два-три филма от поредицата "Мисията невъзможна", но режисьорът Кристофър Маккуори не знае дали ще работи над тях, съобщи Контактмюзик. 55-годишният актьор отново е в образа на Итън Хънт в шестия филм от поредицата, озаглавен "Мисията невъзможна: Разпад". Круз смята, че неговият персонаж има още какво да покаже пред зрителите.
седем киновечери с най-доброто от Том Круз ще имат възможност да гледат зрителите на bTV Cinema. Българската тв премиера на "Джак Ричър: Не се връщай" ще е днес, 25 юни. Кинопанорамата на филмовия канал продължава във вторник със "Съучастникът" (Collateral). Култовият трилър "Интервю с вампир" ще се излъчи в сряда. Фантастичният криминален екшън "Специален доклад" е в четвъртък, 28 юни. А новаторското кинематографично събитие "Забвение" ще може да се гледа в петък. През уикенда звездата на Том Круз ще изгрее в епичната сага "Последният самурай" в събота, а в неделя е историческата класика "Роден на четвърти юли".
Том Круз е определян за една от най-големите филмови звезди в наши дни. Роден е през 1962 г., има три сестри и през детските му години неговото семейство често пътува. Още преди да навърши 15, сменя повече от 10 училища в САЩ и Канада. Когато е на 14 години, семейството му се заселва за постоянно в Ню Джърси. Като ученик постъпва в семинария с идеята да учи за свещеник, но влечението му към актьорската професия го кара да изостави това начинание.
След като завършва гимназия, се премества в Ню Йорк. Първата си кино роля - второстепенна, Том Круз получава през 1981 г. Но не закъсняват и големите предложения. С филмите, в които участва през 90-те години, поставя рекорд като първия актьор в света, участвал последователно в пет ленти с приходи над 100 млн. долара.

БСП подкрепи нулевата ставка на ДДС върху хляба

автор:Дума

visibility 307

/ брой: 83

Фалитите у нас са намалели с 10%

автор:Дума

visibility 297

/ брой: 83

Окончателно: без повече реклама на хазарт в медиите

автор:Дума

visibility 295

/ брой: 83

Транспортна стачка парализира Гърция

автор:Дума

visibility 301

/ брой: 83

4 страни от ЕС готови да признаят Палестина

автор:Дума

visibility 388

/ брой: 83

Хутите атакуваха бойни кораби на САЩ

автор:Дума

visibility 348

/ брой: 83

Накратко

автор:Дума

visibility 307

/ брой: 83

Празник на гнева

автор:Александър Симов

visibility 375

/ брой: 83

Оставаме алтернативата

автор:Дума

visibility 310

/ брой: 83

Презряният Нерон

visibility 330

/ брой: 83

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ