28 Март 2024четвъртък18:13 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Константинов призова: Критиците да ме заместят

/ брой: 122

автор:Владимир Николов

visibility 818

Селекционерът на волейболистите Пламен Константинов защити отбора и себе си от нападките след бледото представяне в дебютния сезон в Лигата на нациите. Нашите завършиха 11-и с 6 победи и 9 загуби и запазиха мястото си в най-комерсиалния турнир.
"Като си треньор на националния тим и ако нямаш резултатите, които се очакват, винаги има и критици. Въпросът е да сме малко и реалисти. Да гледаме реалните неща, не само да чакаме нещо да не се получи. Аз специално с толкова проблеми не съм се сблъсквал никога. Това нещо влияе. На това ниво нашият втори ешелон все още има какво да добави, за да не се получава голяма разлика. Ако някой има формулата, някой виден специалист, защото те много приказват, ако искат да дойдат и да ни покажат за Световното какво ще извадят. Да дойдат да видим и ако искат, да им отстъпя. Много е лесно да приказваш отстрани", заяви 45-годишният бивш капитан на "лъвовете".
"Никакви планове не може да се правят, защото всичко зависи от състоянието на играчите. С това, което разполагаме, горе-долу това е реалното ни представяне на момента. Има нови хора, на които им трябва повече време да се впишат. Трябва да намерим някакъв баланс отзад. Не може да играеш на високо ниво без стабилен диагонал. Има и момент на напасване", обясни той.
"Иска ни се бързо да стане, но не става бързо. Ще видим и някакви допълнителни варианти. Ще видим и как е Боян Йорданов. Трябва да имаме някакви варианти. Другият момент са разпределителите. Ще видим какво е състоянието на Георги Братоев. Малко е особена ситуацията. Въпросът е дали тази фрактура го боли. Ако му размине глезенът, ще може да изиграе Световното и след това да се търси вариант. В крайна сметка един след друг, като губиш такива състезатели, ще се мъчим да измислим варианта как да вземем максимума. След като ти липсват някои качества, можеш да добавиш някакви, но едва ли ще ги научиш за един месец. Тук в националния отбор няма време да ги учиш. Най-много да ги вкараме в по-добро физическо състояние и това да компенсира някои минуси. Очаквам Тошко Скримов да започне с нас подготовка на Белмекен. Теодор Тодоров обаче е голяма загадка. Той има доста травми, но засега никаква терапия не дава ефект. Ще видим за щаба. Имаме едни въпросителни около Пеев. Практически трябва да мислим и за клубния му отбор", каза още Гибона и призна, че не е чел и не обръща внимание на критиките към него и отбора за представянето в Лигата на нациите.


Пламен Константинов
Снимка Нова тв

 

Без паспортна проверка за пътуващи от и за шенгенски държави

автор:Дума

visibility 276

/ брой: 59

Светофарите с различни сигнали за посоките

автор:Дума

visibility 280

/ брой: 59

Върнаха 48 млн. лв. от аванса за правителствения комплекс

автор:Дума

visibility 254

/ брой: 59

Протест в Унгария срещу корупцията

автор:Дума

visibility 300

/ брой: 59

Педро Санчес против независимост на Каталуня

автор:Дума

visibility 236

/ брой: 59

Израел ликвидирал командир №3 на Хамас

автор:Дума

visibility 263

/ брой: 59

Накратко

автор:Дума

visibility 212

/ брой: 59

Рецепта за катастрофа

автор:Дума

visibility 321

/ брой: 59

Пътят надолу*

автор:Валерия Велева

visibility 274

/ брой: 59

Цялата соросоидна сган - вън!

visibility 294

/ брой: 59

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ