Лого ДУМА
ДУМИ МНОГО ДУМА Е ЕДНА

19 Септември 2018 | Сряда
 
вход регистрирай се

Няколко думи

87 минути стигат

Ина Михайлова

27. Юни 2018 , брой: 122   3239   0Жалък ден за ГЕРБ.
Нито един депутат не защити Борисов по време на вота на недоверие. Нито един министър не подкрепи Валентин Радев. И той, и Красимир Каракачанов дума не обелиха. Председателят на ПГ на ГЕРБ титанично мълча. Премиерът по традиция не беше в пленарна зала. Марешки услужливо запълваше дупки във Варна на успешния кмет на ГЕРБ Портних. Скриха се като мишки. Никой от мнозинството в пленарна зала не обори фактите на опозицията. После, в кулоарите, Цветанов и сие - "група непознати, събрали се на психотерапевтичен сеанс пред тв камери" (по Румяна Бъчварова), изпаднаха в транс. Жалко за фиаското, но 87 минути в пленарна зала стигат да оценим що за стока са!
Вотът на недоверие мина преди гласуването. За ГЕРБ е под нивото им да се занимават с него. Те не се интересуват от нищо и от никого. Самодостатъчни са си. Не са им нужни държава, парламент и избиратели. Смятат, че гаврата с хората и хаосът ще ги държат на върха на хранителната верига в мутренско-мафиотската им територия.
Вотът не е просто аритметика. Ако от ГЕРБ и сие смятат, че работата им като народни представители е да запълват дупки, да ритат мачлета или да въртят чевермета, сбъркали са. По-добре е да се измитат!

 

 

Апис
Всички права запазени "ДУМА"