Лого ДУМА
ДУМИ МНОГО ДУМА Е ЕДНА

24 Септември 2018 | Понеделник
 
вход регистрирай се

На първа страница

И да не си е взел остров, Борисов си е взел цяла България

Борисов продължи да беснее срещу медиите

Ростислава Иванова

28. Юни 2018 , брой: 123   586   0Премиерът Бойко Борисов продължи да се ядосва на медиите, защото разпространяват фалшивата новина, че си бил купил остров. Гневът му избухна отново преди вчерашното заседание на Министерския съвет. Премиерът изрично попита дали сред присъстващите за протоколните снимки и кадри има представител на Нова телевизия. Когато разбра, че един от операторите на медията е там, той му дръпна специална реч.
"Умолявам ви, дали се цензурирате, дали се автоцензурирате, но моля ви, не ми забърквайте името! Каквото искате пускайте, каквото искате правете, но да ми замесвате името, не е честно! Всичко, което има фалшиво, да го пуснат - все ми е тая. Защото рано или късно истината излиза! Имате прекрасни разследващи журналисти, пуснете ги да отидат да проверят и ако е истина, ще дойда и ще си оставя там оставката. Но не издевателствайте така върху мен! Няма какво да се прикрие от моята дейност. И аз имам семейство и те гледат", заяви Борисов.
Речта му бе специално за камерите на Нова телевизия, заради избухналия ден по-рано скандал с предаването "Часът на Милен Цветков". Както ДУМА вече писа, медията свали от екран епизод, който трябваше да отговори на въпроса "Какво накара премиера Борисов да се възмути от фалшивата новина, че е станал собственик на гръцки остров?". За партенката обаче едва ли щеше да се разбере, ако сам Борисов не я бе огласил в Брюксел.

 

 

 

Апис
Всички права запазени "ДУМА"