20 Май 2024понеделник23:05 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Симеон Колев провокира ценители с втора книга

/ брой: 125

автор:Дума

visibility 984

Журналистът Симеон Колев, познат най-вече като дългогодишен водещ на сутрешния блок "Стартер" по БГ Радио, провокира ценители с втората си книга. В "Наръчник за употреба и експлоатация на мъжа" авторът споделя свои размисли за любовта, секса и брака, шеговити инструкции, съвети за самосъхранение, насочени към представителките на нежния пол, идеи за успешно справяне с децата и мнения по актуални теми като социалните мрежи, веганството, баловете и тютюнопушенето. Изданието съдържа варианти на текстове, публикувани в сайта Edna.bg.
Премиерата на книгата със специални допълващи коментари от Мадлен Алгафари ще се състои днес, 2 юли, от 19 ч., в столичния Jasmine Gastro Bar. Гостите на събитието ще имат възможността да се включат в разговор със Симо за мъжете, жените, връзките и нещата от живота като цяло. А за доброто настроение ще се погрижат популярни лица като Ани Салич, Диана Любенова, Богдана Трифонова и Петър Бакърджиев, които ще прочетат и коментират част от най-интригуващите откъси от книгата.

Повече за премиерата: https://www.facebook.com/events/2142143026017553/


ЗА КНИГАТА


Да си жена е трудно. В повечето случаи трябва да свършиш не само своята работа, ами и тази на мъжа, че и на детето... освен ако не знаеш как да ги накараш да я свършат сами, но случаят рядко е такъв.
Този наръчник е предназначен за дами на всякаква възраст, с всякакъв статус, семейно и материално положение, дами с всякакви проблеми и дори такива, които твърдят, че не познават проблеми.

Повече за изданието: https://egmontbulgaria.com/p3377




ЗА СИМЕОН КОЛЕВ

Симеон Колев работи в БГ Радио от самото му създаване. Роден е в София през 1977 г. Учил е в руско училище, после в две квартални, в Югозападния университет, а най-накрая в НБУ. Завършва и двата университета и в момента е магистър по политология и международни отношения. Обича работата си, неочакваните подаръци, хубавите книжарници, умните хора, колекционерските играчки и хотелите с хубави закуски. Не може да свикне с ранното ставане. В свободното си време често пътува, кара колело и чете исторически книги. Води различни събития и участва в мероприятия, които подобряват средата. Не ходи с костюми, но тези, които притежава, са шити по поръчка. "Наръчник за употреба и експлоатация на мъжа" е втората му книга.

* * *
"Егмонт" е водещо издателство за книги и периодика в България. Мисията на компанията е да създава качествено и иновативно съдържание, което вдъхновява, образова и забавлява.
В портфолиото на издателството влизат утвърдени автори като Елиф Шафак, Дж. К. Роулинг, Рик Риърдън, Сара Дж. Маас, Джон Грийн, Вероника Рот и Стефани Майър. Сред основните му партньори са световни гиганти като Disney, Mattel, National Geographic, Hasbro, Microsoft и Mojang.
Издателството е част от водещата скандинавска медийна група Egmont с активности в 30 държави и над 6200 служители. Създадената през 1878 г. компания се развива в сфери като кино, телевизия, книги, списания, електронна търговия и дигитални услуги. Egmont е фондация, която дарява над 13 милиона евро годишно за осигуряване на по-добър живот на деца и младежи.

Повече за "Егмонт" в България:
www.egmontbulgaria.com
www.egmont.com
https://www.facebook.com/egmont.bg/
https://www.facebook.com/romance.egmont/
https://www.facebook.com/egmont.teen/
https://www.instagram.com/egmontbulgaria/
https://www.youtube.com/user/egmontbulgaria/

Енергетиката катастрофира при ГЕРБ и ПП-ДБ

автор:Дума

visibility 284

/ брой: 92

"Булгаргаз" продава капацитета си в турските терминали

автор:Дума

visibility 303

/ брой: 92

Харчим най-много за храна и жилище

автор:Дума

visibility 278

/ брой: 92

Майдан в Грузия?

автор:Дума

visibility 341

/ брой: 92

Косово подобрява социалното подпомагане

автор:Дума

visibility 319

/ брой: 92

Накратко

автор:Дума

visibility 246

/ брой: 92

Порои и наводнения в Западна Европа

автор:Дума

visibility 301

/ брой: 92

Странни статистики

автор:Евгени Гаврилов

visibility 334

/ брой: 92

Не разпилявайте гласа си

автор:Дума

visibility 334

/ брой: 92

Проповедниците на лъжата

автор:Александър Симов

visibility 319

/ брой: 92

Не харесвам привилегиите на политиците

автор:Дума

visibility 323

/ брой: 92

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ