Лого ДУМА
ДУМИ МНОГО ДУМА Е ЕДНА

22 Октомври 2018 | Понеделник
 
вход регистрирай се

Общество

Позиция

Що му е на Борисов остров?

Лозан Такев

6. Юли 2018 , брой: 129   300   0Нови жълтини заливат сайтове, отделни гадни и мръсни журналисти се опитват да провокират истината с предположение на "нещастни долни лъжци мръсници"... Борисов си бил купил остров! Глупости. Та той си има всичко. За какво му е остров?
  Остров? И то в съседна Гърция. Ами ако беше купил Халкидики!? Кой щеше да му чисти улиците сега след потопа? Данчето Фандъкова ли? Ама защо пък не? Да не би да е престъпление да си купиш остров?
  Той купува всичко, което се продава у нас. Не купи ли Волен Сидеров? Не купи ли Антон Тодоров и "Шайка"-та си!? Не купи ли Лютви Местан, Методи Андреев, Тома Биков, Спас Гърневски... Скоро ще купи и Спас Панчев, колко му е при  днешната пазарна и позорна цена на земеделската земя!
  Не купи ли Красимир Каракачанов, Валери Симеонов, Веселин Марешки? Как се управлява без тях, а!
  Но за какво му е на премиера остров, а кажете. Та той си има Меркел, Макрон, Мей, Туск, Могерини - всички европейски мъже, има Жан Клод Юнкер, папи галят главата му, други го целуват в устата бърже... Има Западните Балкани, има Северна Македония и Албания, има Тайпи, искаше да има и Путин, но Москва на мутри не вярва. Тя си ги има достатъчно в Русия.
  Искаше да купи на безценица преди време и Деница Златева, и Корнелия Нинова, но левите дами не му се дадоха.
  Щял да купува остров Борисов. Островът да не е индулгенция? На него му стига да му кажат "конграчулейшън", джанъм. И толкова. Не му разваляйте идилията на остров Банкя, където не знам дали има поне куче. Не вярвайте на фалшиви покупки и продажби. И не ни пълнете фейсбука с измишльотини мръсни и жълти от гръцки източници и български папагали! Нищо, че купуването и продаването на острови още не е престъпление.
 

 

 

Апис
Всички права запазени "ДУМА"