28 Март 2024четвъртък15:32 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Позиция

Що му е на Борисов остров?

/ брой: 129

автор:Лозан Такев

visibility 1698

Нови жълтини заливат сайтове, отделни гадни и мръсни журналисти се опитват да провокират истината с предположение на "нещастни долни лъжци мръсници"... Борисов си бил купил остров! Глупости. Та той си има всичко. За какво му е остров?
  Остров? И то в съседна Гърция. Ами ако беше купил Халкидики!? Кой щеше да му чисти улиците сега след потопа? Данчето Фандъкова ли? Ама защо пък не? Да не би да е престъпление да си купиш остров?
  Той купува всичко, което се продава у нас. Не купи ли Волен Сидеров? Не купи ли Антон Тодоров и "Шайка"-та си!? Не купи ли Лютви Местан, Методи Андреев, Тома Биков, Спас Гърневски... Скоро ще купи и Спас Панчев, колко му е при  днешната пазарна и позорна цена на земеделската земя!
  Не купи ли Красимир Каракачанов, Валери Симеонов, Веселин Марешки? Как се управлява без тях, а!
  Но за какво му е на премиера остров, а кажете. Та той си има Меркел, Макрон, Мей, Туск, Могерини - всички европейски мъже, има Жан Клод Юнкер, папи галят главата му, други го целуват в устата бърже... Има Западните Балкани, има Северна Македония и Албания, има Тайпи, искаше да има и Путин, но Москва на мутри не вярва. Тя си ги има достатъчно в Русия.
  Искаше да купи на безценица преди време и Деница Златева, и Корнелия Нинова, но левите дами не му се дадоха.
  Щял да купува остров Борисов. Островът да не е индулгенция? На него му стига да му кажат "конграчулейшън", джанъм. И толкова. Не му разваляйте идилията на остров Банкя, където не знам дали има поне куче. Не вярвайте на фалшиви покупки и продажби. И не ни пълнете фейсбука с измишльотини мръсни и жълти от гръцки източници и български папагали! Нищо, че купуването и продаването на острови още не е престъпление.
 

Без паспортна проверка за пътуващи от и за шенгенски държави

автор:Дума

visibility 224

/ брой: 59

Светофарите с различни сигнали за посоките

автор:Дума

visibility 231

/ брой: 59

Върнаха 48 млн. лв. от аванса за правителствения комплекс

автор:Дума

visibility 214

/ брой: 59

Протест в Унгария срещу корупцията

автор:Дума

visibility 242

/ брой: 59

Педро Санчес против независимост на Каталуня

автор:Дума

visibility 186

/ брой: 59

Израел ликвидирал командир №3 на Хамас

автор:Дума

visibility 218

/ брой: 59

Накратко

автор:Дума

visibility 167

/ брой: 59

Рецепта за катастрофа

автор:Дума

visibility 243

/ брой: 59

Пътят надолу*

автор:Валерия Велева

visibility 194

/ брой: 59

Цялата соросоидна сган - вън!

visibility 218

/ брой: 59

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ