Лого ДУМА
ДУМИ МНОГО ДУМА Е ЕДНА

22 Октомври 2018 | Понеделник
 
вход регистрирай се

Няколко думи

Ликвидация "България"

Велиана Христова

6. Юли 2018 , брой: 129   858   0Това, че властниците са нагласили поредната концесия така, че да я спечели тям угоден кандидат, не е новост, понеже е всекидневие. Това, че от все по-печеливш обект милиони ще трупа не хазната, а частник - също не е ново. И то се случва всеки ден при тая власт. Милиарди губи България от концесиите на печеливши дейности. Новото обаче е, че летището в София - обект на националната ни сигурност, ще отиде в ръцете на чужда държавна или частна фирма. От чужда държава. Ей такива работи се случват само в Югоизточна Европа, стигнаха и до нас.
Националната сигурност не опира само до "Грипени" или "МиГове", а включва преди всичко железниците, летищата, обектите на енергетиката, комуникациите. А у нас те всичките вече са в чужди ръце, само БДЖ още не са шитнали някому навън за тлъсти комисиони. Но понеже отдавна мошеници ликвидираха националната авиокомпания, за какво ни е летище всъщност? След 35-те години концесия България няма да я има, понеже нацията се топи с дни.
Я застанете сега пред входа на летище София, какво виждате? Не виждате да пише "България", но вдясно боде погледа огромен хангар с грамадни червени букви: "Turkish airlines". Ами, тя работата е оттекла вече. Предрешили са я.        

 

 

 

Апис
Всички права запазени "ДУМА"